Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Feleségül vennétek egy nőt, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?
Attól hogy van 1-2 gyerek attól meg normális nő lehetsz ::))
A húgomnak 3 is volt , mégis akadt párja :)
A válaszom igen :) miért ne.
Nem vagyok férfi, de most komolyan a GYK alapján kell statisztikát készíteni? 😂 Ide pont azok járnak fröcsögni, akiknek semmi sem jön össze.
Én boldog házasságban élek 2 kicsivel, de ha egyszer elválnék, nem házasodnék újra. Nem mindenki álmodik újabb házasságról, sőt... 😁 Én már letudtam a családalapítást. Tele vagyok tervekkel, nem áll meg az élet. 🙂 Amúgy pedig: Miért kellene másnak nevelnie őket? Attól még, hogy az ember elválik, ugyanúgy van édesanyjuk / édesapjuk, nagymamájuk / nagypapájuk, nagynéni / nagybácsi - köszönik szépen. 😁 Olyan éretlen ember pedig gyerekek nélkül sem kellene, aki semennyire nem tud azonosulni a családdal, vagy akár csak frusztrált és negatív. 💁
Mondjuk. Kizáro okok viszont vannak.
Ha a gyerekkel nem tudok jóba lenni.
Ha az apa gázos.
Ha a gyerek gázos.
Ha nemmtudni ki a gyerek apja.
Ha az apa mondjuk normális de mégsincs jelen az életében,legalább anyagilag.
Elsóre ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!