Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szedje össze magát az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedje össze magát az a nő, akinek eddig csak rossz párkapcsolata volt és fél az újabb csalódástól, de szeretne végre egy boldog kapcsolatban élni és családot alapítani?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy inkább ne legyen senkim évekig (és ezt tartom is 3 éve), minthogy legyen egy olyan, akivel 1 hónapig minden jó utána egy évig tart kiheverni, mert a többi kapcsolatban töltött időben tönkretesz.

Családot viszont szeretnék, meg végre megtapasztalni a sírig tartó boldog párkapcsolatot. Minden barátom/barátnőm megtalálta az igazit, a legnagyobb vitájuk, hogy spagettit vagy csirkét egyenek, vagy max az egyikük nem mosta el az összes tányért. Én meg mindig rosszul éreztem magam, mert nem szerettek, elhanyagoltak, csúnyán beszéltek velem. Ezek évekkel ezelőtt történtek és a mai napig nem vagyok túl a sérelmeken.

Szerintem el is vagyok késve, tekintve, hogy 24 vagyok és a normális kedves velem egyidős férfiak már "elkeltek".

Voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináljak?

24/L

2019. máj. 19. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10# Nem hiszek semmit, tény hogy a nőknek még a "sorsjegyes" megoldással is ötször annyi esélye van akár egy társkeresőn is mert csak vár és válogat. Amikor minden borul elkezd szűrőkkel keresgélni és ha ráír valakire, akivel egyeznek az érdeklődési körök akkor az illető biztos örülni fog neki.

Mondjuk a tinderen én nem keresnék rendes kapcsolatot, kizárt hogy egy neked tetsző jóképű srác megálljon pont nálad ha napi 5 matche van.

Próbálj meg esetleg te kezdeményezni társkeresőn, keresgélj, nézd meg mennyire és milyen minőségben van kitöltve a profil, egyeznek-e az érdeklődési körök, stb. : )

Még mindig 31F

2019. máj. 22. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Több esélye van a legtöbb nőnek társkeresőn arra hogy sok időveszteség után nem fogja eltalálni melyikre tegye a tétet mint a rulettben, az átlag férfi meg csak írogat küldözget nem jön válasz élheti az életét közben is. De nem a kapcsolatra van több esélye a nőnek. Kapcsolatra ugyanannyi esély van, mivel a kapcsolat 1 férfi és 1 nő között jön létre.
2019. máj. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!