Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évvel idősebb férfival kezdhetek akinek van egy gyereke egy rossz párkapcsolata és évekkel ezelött jártunk 2 évet és most megkeresett?
az volt hát szerelem...
eszed mint egy raklap uborkának ....
"jelenleg nem mer lépni a nője miatt..."
Majd ha nem lesz neki nője, akkor lesz értelme ilyeneken gondolkozni. Ha annyira szeret, akkor ott fogja érted hagyni az asszonykát.
értelmes válasz volt
naiv vagy és buta
15 év az tudod milyen sok?
gondolkozz már...
Én is hasonló cipőben járok,és 15 év itt is a korkülönbség!
Szívesen mondanám hogy mindent bele,de a palinak családja,gyereke van, és ezt neki kell rendezni. Te annyit tehetsz hogy közlöd vele mit érzel.
Nekem 17 évvel idősebb a párom és van egy fia. Elhagyta miattam a nőjét. (6 éve vagyunk együtt)
Tisztán add értésére, hogy boldogan benne vagy a dologban, miután szingli lett.
25N 24F
Akkor nem vállalat fel, mert fiatal voltál.
Most meg nem mer lépni a nője miatt.
Talál kifogást,de soha nem fog felvállalni, mert gerinctelen, és gyáva.
Ne pocsékold az éveidet egy ilyenre, hiszen két évet már elvett tőled, de garantálom részéről nem volt szerelem.
Most unatkozik, matrac kéne neki, gondolja, Te meg majd ugrasz. Sok a 15 év is, de itt inkább a jellemtelensége a sok. Meg a meséje, hogy miért nem vállalat fel eddig sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!