Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ti ismerkednétek egy, ezekkel a BELSŐ tulajdonságokkal rendelkező fickóval?
Célom természetesen az ismerkedés, ezt nem is rejtem véka alá; bár tudom, kevés az esély rá, de szívesen fogadok - egyelőre hátsó szándékoktól mentes, ismerkedés céljából - privát üzeneteket hölgyektől, lányoktól, csajoktól...
Szóval pár belső tulajdonság, érdeklődési kör, hobbi:
- tapasztaltnak, eszesnek tartom magam a tudományok legtöbb területén. Ez azt jelenti, hogy hozzá tudok szólni mind az irodalom, mind a matematika, mind a történelem témakörökhöz. Nem mondom azt, hogy iszonyat okos vagyok, de van némi rálátásom, és nem csak kukán ülök, ha valaki felhozza a százalékszámítást, az első világháborút, vagy Arany Jánost.
- kedvenc hobbijaim közé tartozik az írás, olvasás, nyelvtanulás, csillagászat. Igen, ez így elég snassz, kivéve talán a csillagászatot, de abban a közegben, ahol vagyok, csodabogárnak tekintenek rám. Az engem körülvevő férfiak beszélgetései kimerülnek a futball, tippmix, szex témakörökben. Lehet, én élek rossz helyen...?
- rajongok a goth stílusért, és mindenért, ami ebbe a témába tartozik. Szeretem a goth divatot, a középkori stílusjegyeket, az ezzel összekapcsolódó cosplay-t, a horrort, a dark dolgokat, szóval úgy mindent.
- az előbb említett dologhoz tartozik, hogy szeretek középkori, "arisztokrata" stílusban szólni emberekhez. [Mellette örömmel tölt el, mikor nem értenek, és bugyután néznek rám... :)] Egy példa, hogy érthető legyen: kollégám szólít, hogy "Kérdezni akarok valamit!", én meg "Járulj elém!". Neki fura az, ahogyan válaszoltam, nekem meg az, hogy látszik rajta, nem érti.
- többre tartom az állatokat, mint az embereket. Talán ez most negatívan hat, de jobban tudok szeretni egy kölyökkutyát, mint egy babát. A magyarázat egyszerű: egy ember bármikor lehet gonosz a másikkal, mindenféle indíték nélkül, egy állat viszont, ha jól bánsz vele, sosem lesz gonosz veled szemben.
- a pénz mindaddig érdekel, amíg a saját (vagy akár a párom) szükségleteit fedezni tudom vele. Gondolok itt arra, hogy ha közös igényünk egy nyaralás, vagy egy autó, akkor előteremtem a rávalót, de ami minden szempontból fölösleges, arra nem fogok sem költeni, sem pedig hajtani érte.
- alapjában véve csendesnek mondanak, mindaddig, amíg meg nem ismernek, vagy fel nem jön társaságban egy olyan téma, amit kedvelek. Akkor viszont be nem áll a szám... :)
- zeneileg mindenre nyitott vagyok, de mostanában inkább az orchestral stílus, ami magával ragadott.
- inkább otthonülő típus vagyok, semmint ez a "minden hétvégén menjünk valahova". Szeretek kimozdulni, ugyanakkor pihenni is, igazából a kettő körülbelül összhangban van egymással. Nyilván, ha lenne kivel, és hova, talán többet mozdulnék ki.
Talán ennyi. 28F
#10 :D))))
"Én készen vagyok, csak a világ. Nincs teljesen készen."
Így van a világgal van a gond!
A társadalom lelkivilágával van a baj, és nem a középkori arisztokrata stílussal.
#7 Lehet igazad van, de ezeket nem én mondom magamra. Én egy egyszerű ember vagyok. Próbáltam az általam pozitívnak ítélt dolgokat kiemelni a lényemből, de úgy látszik, ez is csak negatív dolgokat hozott magával. Akkor hát, íme a negatívok:
- nem vetem meg az alkoholt, sőt, minden pénteken elmegyek sörözni. Ott legalább társaságban vagyok.
- hihetetlen könnyen felidegesítem magam. És olyankor tombolok. Nem számít, ki ellen, de ha szemenszedett hazugságot érzékelek, akkor kitör belőlem az állat.
- fizikailag nem bántottam még soha senkit, és érzésem szerint nem is fogok. De lelkileg eltiprok bárkit, aki szembe mer szállni velem.
- az ostobaságot nem bírom. Inkább nem ismerkedek olyankor, ha látom, hogy adott fél még a létezéshez is hülye, semmint, hogy ebből később probléma adódjon.
" fizikailag nem bántottam még soha senkit, és érzésem szerint nem is fogok. De lelkileg eltiprok bárkit, aki szembe mer szállni velem."
Tuti Steven Segal vagy :D
Nem akarsz a barátom lenni kérdező? :)
Volt a tárasságban egy ilyen stílusú nagyon kemény, nagyon intelligens, nagyon tökéletes férfi, mint te!
Imádtam a srácot!
Ha fel akartam csípni egy nőt, csak meg kellett várnom, hogy rámozduljon, majd a negyed óra múlva menekülő csajt leültetni egy ital mellé, beszélgetni vele a traumáról, és máris nyert ügyem volt.
Párkapcsolatra semmiképp, mert teljesen más az értékrendünk, ahogy látom. Ez két pontnál jön ki, de azok (a többi felsorolttal ellentétben) mélyebb problémák és hosszútávon is számítanak: az egyik az állatokat többre tartani egy embernél. A másik ez a "lelkileg eltiprok bárkit, aki az utamba áll". Párkapcsolatban ez a fajta önzőség nekem nem fér bele. Barátkozni persze lehet.
"Az engem körülvevő férfiak beszélgetései kimerülnek a futball, tippmix, szex témakörökben. Lehet, én élek rossz helyen...?"
Valószínűleg inkább helyfüggő. sok férfihaverom van, zömében elég jó beszélgetőpartnerek, sok mindenről beszélgetnek szívesen, és a felük nem is néz focit.
29/N
15.: Ennek örülök, legalább az ellentétemnek sikere van a hölgyeknél, ezek szerint mégsem én vagyok jó. Valószínű, túl beképzelt voltam.
16.: Akkor tényleg én vagyok rossz helyen, s gyér társaságban.
Lehet, hogy alapszinten tájékozott vagy (Arany meg százalékszámítás), de ezek egy értelmiségi beszélgetésben viszonylag ritkán hangzanak el ilyen vegytisztán. Amikor egy társaság irodalomról vagy matematikáról beszélget, az ritkán merül ki abban, hogy felidézik a középiskolai tananyagot. Próbálom belőni azt az intellektuális szintet, aminél én azt mondom, hogy rendben van egy ember, és el tudunk beszélgetni: tudjon megnevezni legalább 3 kortárs írót/költőt, és tudjon is 3 mondatnyi véleményt mondani egy-egy művükről; tudja, milyen rövid és hosszútávú következményei vannak a jegybanki kamat változásának; és mondjuk technikai paraméterek alapján ki tudja választani, melyik TVt akarja megvenni, vagy képes összeguglizni az ehhez szükséges infokat (TV paraméterekről direktben nem beszélgetek, ez azt mutatja, hogy valaki képes-e információt gyűjteni és problémát megoldani, ahogy az alapkamatosnál sem a konkrét közgazdasági tudás a lényeg, hanem az, hogy képes legyen kontextusban értelmezni a dolgokat és látni mélyebb összefüggéseket). A fentiek alapján nem tudom megítélni, hogy te ezek mennének-e neked, tippem van, de megtartom magamnak.
Ami az állatok előrébb helyezését illeti, az nálam abszolút kizáró tényező. Undorodom azoktól az "emberektől", akik tonnaszám osztják meg FBon a gazdikereső korcsokat, de közben képesek teleszájjal "homelessezni" meg "csövizni". Biztosan ismerik ezt a típust sokan, akik elvennék a kutyát a hajléktalanoktól, de egy szenvicset nem adnának enni az éhezőnek. Nekem az ember az első, és az emberek egyenlőek.
A felsorolt rossz tulajdonságaid azt mutatják, hogy még egy állásinterjún sem szegezték neked a kérdést, hogy mi a 3 legrosszabb tulajdonságod, vagy ha mégis, akkor nem túl jól válaszoltál. De akkor elárulom, erre kétféle jó válasz létezhet (szem előtt tartva, hogy legyen igaz, de jól felépített/ nem kiszínezett, csak jól eladott): vagy egy pozitív tulajdonságot túlzol el (túl precíz vagyok, szeretem a munkáimat az utolsó pillanatig ellenőrizni, javítgatni, ezért sokszor kicentizem a határidőket) vagy egy valóban rossz tulajdonságot említesz, aminek a megváltoztatásán már dolgozol (hajlamos vagyok néha magányos harcost játszani, ilyenkor igyekszem tudatosan figyelni arra, hogy hagyjak teret a társaimnak, hogy tudjunk igazi csapatként együtt működni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!