Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ciki a lógó mell? KÉP

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ciki a lógó mell? KÉP

Figyelt kérdés

Vagy csak a nők szeretik ezzel egymást bántani?

A lógó alatt most nem arra gondolok, amikor a padlót nézi a mellbimbó, vagy olyan üres, megnyúlt az egész, hanem arra, amelyiknek természetes nagy mell formája van, tehát szemből nem látod a mell alsó körvonalát, mint a szilikonnál.

Maga a forma attól még lehet kerek.

Mint pl neki:

[link]

vagy neki:

[link]

Míg a szilikon alul is szép kerek, és látod az alsó ívét szemből is.

Nagy mellekkel ilyen képet nem találtam, de így kell elképzelni kb:

[link]

Tudom, kicsinél ez a normális forma, sajnos a nagynál (D-E kosár felett) már nem.

2019. máj. 19. 11:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
Te nem tudod mi az hogy lógó mell.
2019. máj. 19. 11:57
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

Ezek nem logó mellek. Az ilyen méretű mell mindenkinek így áll.

Es igen, ezzel csak a nők bántják egymást.

A múltkor volt itt egy hasonló kérdés kis mellekkel. A férfiak mondták, hogy nincs vele baj, sokaknak bejön, persze van aki inkább a nagyot szereti.

A csajok szerint kis mellű nővel csak pedofil férfi jár.

Ennyit arról, hogy valójában a nőknek vagy a férfiaknak van e problémájuk ezekkel a dolgokkal.

2019. máj. 19. 11:59
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Mindharom mell szilikon. Csak az elso kettonel van zsirparna a nokon es a mellen is.

Az osszes kepen szereplo mell szep es joalakuaka nok.

2019. máj. 19. 12:00
 14/25 A kérdező kommentje:

Dehogy szilikon mindhárom, jó ég.

Az első kettő természetes. Nekem is akkora, mint a második lánynak, az alakom is hasonló (csak a csípőm egy csöppet szélesebb, így élénkebb a kontraszt a derékkal, de ez most lényegtelen), miért is lenne szilikon?

Simán lehet valakinek genetikailag nagy melle.

A harmadik szilikon.

2019. máj. 19. 12:08
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

Mekkora szarkavaró vagy kedves kérdező, még hányszor és milyen formában mutogatod a piros bikinist?

Nők bántják egymást, persze.

2019. máj. 19. 12:23
 16/25 A kérdező kommentje:

15, szerintem neked valami baj lehet a fejedben

Olyan képet használok illusztrációnak a kérdésemhez, amilyet épp találok, amíg az:

-nem sért személyi jogokat

-nem sérti az oldal szabályzatát

2019. máj. 19. 12:33
 17/25 anonim ***** válasza:
30%

Nekem olyan,vagy egy kicsit nagyobb mint a második linken lévő. De őszintén megmondom,sosem érdekelt h ki mit gondol róluk, eddig senki sem panaszkodott illetve a párom oda meg vissza van tölük. Más, meg baromira nem érdekel, érdekelt sosem :D

Jahh és D-s melltartót hordok

2019. máj. 19. 12:36
 18/25 A kérdező kommentje:

Ahh, akkor neked valamivel könnyebb, utolsó. D-t még a legtöbb bolt forgalmaz

(nekem 75G kell, csak spéci fehérneműboltokban kapok)

2019. máj. 19. 12:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,annyira nem könnyű melltartót vásárolnom. :D 105-110D-t nem mindnehol lehet kapni :D
2019. máj. 19. 13:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Ezek nem lógó mellek, szerintem azt se tudod az milyen. Kismellű nőként bármelyik csajjal gondolkodás nélkül cserélnék. :D
2019. máj. 19. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!