Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nem rám vonatkozik de egyszerűen annnyira felidegeített, hogy kíváncsi vagyok mások véleményére erről. Szóval az egyik ismerősöm a lányokhoz nem mer odamenni de eldöntötte azt, hogy minden lánynak aki tetszeni fog neki Facebookon fog ráírni és ott szeretne ismerkedni. Hozzáteszem a lányok nem ismerik és előtte nem beszélgettek egymással.

Szerintetek ennek van értelme? A szemükben én vagyok a maradni és a bunkó amikor azt mondom, hogy semmi értelme sincsen. Eleve egy ismeretlennek vissza sem írnék.

2019. máj. 15. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha elég nagy számú nőre ráír, lesz aki visszaír. Ez nem ilyen fekete v fehér, hogy face-n lehet e ismerkedni vagy nem. Az életben is kapsz elutasítást, aztán előbb utóbb bejön. Ugyanez face-en is, talán többet kell próbálkozni.
2019. máj. 16. 09:30
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindeni olyan önelégült arrogáns görény mint a kérdező. Vannak félénkebb emberek is akik nem kockáztatják a nyilvános megszégyenítést egy ilyentől.
2019. máj. 16. 09:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Én vagyok arrogáns, elmész te a fa,szba.

Aki párkapcsolatot akar abban legyen már annyi bátorság, hogy a számára szimpatikus lányhoz legalább hozzá merjen szólni. És ha visszautasítja? Majd jön helyette más. Vagy ha elmennek randizni akkor majd ott ül csendben mert élőben meg sem mer szólalni?....

2019. máj. 16. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Az van, hogy nem te mondod meg mi a feltétele egy párkapcsolatnak. Nincsenek ilyen feltételei, hogy legyen már elég bátor ehhez meg ahhoz. Ha összejön összejön, így vagy úgy, tök mindegy.

2019. máj. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!