Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ismerkedni?
Ez a kérdés nem rám vonatkozik de egyszerűen annnyira felidegeített, hogy kíváncsi vagyok mások véleményére erről. Szóval az egyik ismerősöm a lányokhoz nem mer odamenni de eldöntötte azt, hogy minden lánynak aki tetszeni fog neki Facebookon fog ráírni és ott szeretne ismerkedni. Hozzáteszem a lányok nem ismerik és előtte nem beszélgettek egymással.
Szerintetek ennek van értelme? A szemükben én vagyok a maradni és a bunkó amikor azt mondom, hogy semmi értelme sincsen. Eleve egy ismeretlennek vissza sem írnék.
Én vagyok arrogáns, elmész te a fa,szba.
Aki párkapcsolatot akar abban legyen már annyi bátorság, hogy a számára szimpatikus lányhoz legalább hozzá merjen szólni. És ha visszautasítja? Majd jön helyette más. Vagy ha elmennek randizni akkor majd ott ül csendben mert élőben meg sem mer szólalni?....
Az van, hogy nem te mondod meg mi a feltétele egy párkapcsolatnak. Nincsenek ilyen feltételei, hogy legyen már elég bátor ehhez meg ahhoz. Ha összejön összejön, így vagy úgy, tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!