Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi számára miért csak a top kategóriás nők számítanak nőnek?
Egy csomószor hallani, hogy a nők ilyenek, olyanok, válogatnak, pénzre mennek, külsőre mennek...azt hittem, ez valami párhuzamos valóság akarna lenni, amíg rá nem jöttem, hogy számukr a "nők" a nők egy nagyon szűk rétegét, a felső 5%-ot jelentik.
Egy férfiismerősöm panaszkodott, nem volt még barátnője, mert a nők csak a jópasikra hajlandóak még ránézni is.
Tehát legyen 20 évesen milliomos, lakás, kocsi, jó test, helyes arc....
Finoman rákérdeztem, mégis, milyen lányoknál próbálkozott.
Olyan pontos listája van arra vonatkozólag, milyen legyen külsőre-belsőre, mintha otthon akarná alkatrészekből összerakni.
Legyen szőke, de ne fesse a haját, kék szemek, telt ajkak, pici orr, babaarc, vékony, sportos de formás alkat, szóval minimum közepes, feszes természetes cici, kerek popsi, ezdzett combok, de darázsderék, jellemre extrovertált, de nem bulizós, laza, de hűséges, ugyanúgy érdekelje a főzés mint az extrém sportok, legyenek barátai, de ne lógjon mindig velük, diplomás, de nem bölcsész, tanult, de nem karrierista, top csaj, de nm a pénzre megy....és persze legyen halálosan szerelmes emberünkbe.
Ilyen nő nem létezik. Vagy ha igen, akkor egyetlen egy van belőle, a világ túlsó oldalán él, és már lefoglalta valami milliomos cégvezető egyetlen kicsi fia.
Mégis, mit gondolnak az ilyen férfiak?
Ha a nők többsége elvárja, hogy észrevegyék és elismerjék, amikor nagy energiákat fektet a külsejébe, akkor miért lepődik meg, ha ennek a hiánya is feltűnik?
Ha a nők többsége nem foglalkozna annyit a külsejével, senki sem várná el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!