Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy írjak rá egy lányra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjak rá egy lányra a facebookon?

Figyelt kérdés

Úgy szoktam rá írni lányokra hogy: Szia! Szimpatikus vagy. Lenne kedved ismerkedni. Vagy: Szia! Gyönyörű vagy a képeken. Szia! Tetszel nekem és szeretnélek meg ismerni. Szia! Láttalak Badoon. Nagyon szép vagy a képeken.

Szia!

Csak a sima szia! szokott bejönni, és akkor szoktam kérdezni hogy hova valósi, suliba jár, minek tanul.

Csak az a gond nem szoktak visszakérdezni csak válaszolnak a kérdéseimre. 1x Volt egy lány akivel ellehetett kicsit beszélgetni és ő is kérdezett hol dolgozok. Csak neki fura volt az egész hogy rá írtam, meg van barátja, de azt mondta barátok lehetünk, néha azért volt bunkó is. De elég messze lakik tőlem és ezért se lett volna jó.

Rosszul írok rá a lányokra?

Élőbe így szoktam:

Megy be a váróterembe egy lány sietve, és olyan hirtelen ott lett, hogy ezt kérdeztem tőle: Szia rá érsz egy kicsit beszélgetni (persze elutasított hogy nem és nem ér rá) Meg így is szoktam: Szia szimpatikus vagy lenne kedved ismerkedni (persze elutasított). Meg volt olyan is ez munkahelyen hogy oda mentem hozzá és érdeklődtem felőle mióta dolgozik itt hova valósi, de csak válaszolgatott, és rákérdeztem lenne kedved ismerkedni és ő is elutasított.

Vagy nem vagyok jó képű ez a baj?

2019. máj. 12. 16:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es, ha már visszaír, akkor van esély a továbblépésre. Ha egyből a szemétkosárban köt ki a levelem, akkor viszont tuti, hogy nincs. Ha válaszol, akkor már csak rajtam áll, hogy mennyire tudom megfogni, elvarázsolni, mennyire fog kellemesen csalódni bennem, amikor többet lát belőlem annál a tanyasi bunkócskánál, akit elképzelt a bemutatkozáskor.
2019. máj. 12. 19:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Miquel, ha csak azért ír hogy elutasítson vagy elküldjön, akkor aztán varázsolhatod ahogy akarod. Tudod a nőknek is saját akaratuk és a személyiségük van, szóval nem, nem csak rajtad múlik. Meg különben is kinek van ideje megfejtegetni, hogy az ilyen alakok, értelmezhetetlen szöveggel mit is akarnak valójában? Nekem is volt aki csak annyit írt, hogy 'Járunk?' Elég megdöbbentő volt így a semmiből. Visszaírtam poénból, hogy: 'Nem.' Hát ez aztán nagy párbeszéd. Mellesleg aztán még ő küldött el az anyámba pedig csak másoltam az egyszavas stílusát... :) Amelyik nőnek van esze az küldi a kukába az összes ilyen kéretlen levelet. Kezdő netes koromban még én is mindenkinek válaszolgattam nagy nyitottságomban, hogy mit ne mondjak egy jó nem sült ki belőle. Sőt még annak örülök hogy valami őrült 45 éves fsz nem jött oda az iskolámhoz zaklatni, de sajnos a számomat azért megszerezte valakitől és azóta is tiltogatnom kell mindenhonnan már vagy 10 éve... Az okosakról is kiderült egy idő után, hogy valami hiba van a fejükben. De a többség még írni sem tud rendesen.
2019. máj. 12. 20:02
 23/24 anonim ***** válasza:

"Pár hete rá írtam egy olyan lányra aki nézett egy olyan facebook élő adást amit én is szoktam informatika, kérdeztem tőle: mióta nézi, hogyhogy érdekli az informatika.

De csak válaszolt ő nem kérdezett tőlem semmit. Pár nap után rá írtam újból, hogy telt a napja és letiltott."

Na, szerintem ez pl. egy teljesen jó kezdés vot!

Az, hogy nem válaszolt és hogy letiltott, lehet hogy pont azért volt, mert facebook-on írtál rá. Ha élőben kérdezed meg tőle ugyanezt, lehet, hogy válaszolt is volna.

De azt fontos megtanulni, hogy akármit mondasz, akárhogy nézel ki, a lányok egy (nagy) része akkor sem fog kérni belőled! Nyilván, ha jóképű, gazdag, vagy esetleg híres vagy, akkor arányosan nagyobbak az esélyeid, de olyan férfit nem tudsz mutatni, akivel BÁRMELYIK nő hajlandó lenne szóbaállni.

Szóval, mindig lesz, aki el fog utasítani. Van, aki ránézésre elfordul, van aki az első egy-két levél után nem ír többet... ez ilyen, el kell engedni, tovább kell lépni.

2019. máj. 12. 20:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Igazatok van, figyelmetlen voltam. Nem vettem észre, hogy a kérdés a facebookra van kihegyezve. Ott soha nem próbálkoztam, lévén, hogy akkor még nem is létezett, amikor kipróbáltam a netes ismerkedést. Én a társkeresőkön szedtem az "áldozataimat".
2019. máj. 13. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!