Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá egy lányra a facebookon?
Úgy szoktam rá írni lányokra hogy: Szia! Szimpatikus vagy. Lenne kedved ismerkedni. Vagy: Szia! Gyönyörű vagy a képeken. Szia! Tetszel nekem és szeretnélek meg ismerni. Szia! Láttalak Badoon. Nagyon szép vagy a képeken.
Szia!
Csak a sima szia! szokott bejönni, és akkor szoktam kérdezni hogy hova valósi, suliba jár, minek tanul.
Csak az a gond nem szoktak visszakérdezni csak válaszolnak a kérdéseimre. 1x Volt egy lány akivel ellehetett kicsit beszélgetni és ő is kérdezett hol dolgozok. Csak neki fura volt az egész hogy rá írtam, meg van barátja, de azt mondta barátok lehetünk, néha azért volt bunkó is. De elég messze lakik tőlem és ezért se lett volna jó.
Rosszul írok rá a lányokra?
Élőbe így szoktam:
Megy be a váróterembe egy lány sietve, és olyan hirtelen ott lett, hogy ezt kérdeztem tőle: Szia rá érsz egy kicsit beszélgetni (persze elutasított hogy nem és nem ér rá) Meg így is szoktam: Szia szimpatikus vagy lenne kedved ismerkedni (persze elutasított). Meg volt olyan is ez munkahelyen hogy oda mentem hozzá és érdeklődtem felőle mióta dolgozik itt hova valósi, de csak válaszolgatott, és rákérdeztem lenne kedved ismerkedni és ő is elutasított.
Vagy nem vagyok jó képű ez a baj?
Tehát minden nőnemű egyed, aki a szemedbe néz legalább egyszer, annak biztosan tetszel. Logikus.
Akkor írhatok neki olyant hogy Szekszárdon tud e jó helyet ahova elmehetnénk majd. -> Ez ultra creepy, ha én ilyen üzit kapnél facen egy random pasitól, biztos felsikítanék, tiltaném, utána utcán mindig a hátam mögé néznék, nem követ-e egy fura alak.
Van olyan is aki mintha láttam volna a buszon, gondoltam meg kérdezném hogy olyan ismerős vagy valahonnan, én is neked.-> No komment :D :D.
Haverommal voltunk én meg akartam vízet merni de leszakad a föld és bele estem a vízbe teloval pénzel együt.-> Nyilván ilyen szöveg után majd megszán, és visszír. Ja nem mégsem.
De látom hiába írunk mi bármit, téged le sem lehet lőni, csak ontod az ötleteket és folytatod tovább. Sajnálom szegény szekszárdi lányokat.
"ez jó szöveg élőbe?
Szia zavarhatlak egy pillanatra."
Ez ugyanaz, mint a "szia rá érsz egy kicsit beszélgetni".
"Akkor írhatok neki olyant hogy Szekszárdon tud e jó helyet ahova elmehetnénk majd.
De lehet nyumolos, igaz?"
Gondolj bele, hogy te vagy a lány, kapsz egy ilyen üzenetet, mit reagálsz rá?
"Van egy történetem erdőről.
Haverommal voltunk én meg akartam vízet merni de leszakad a föld és bele estem a vízbe teloval pénzel együt."
Meglepődnék, ha lenne olyan lány, akinek ez bejön. Szerintem ez nagyon béna.
Esetleg próbálj meg olyan témát felhozni, ami kapcsolódik a lányhoz.
"Nem írtatok olyant amivel sikeres lehetnék, hogy kezdjek hozzá."
Nincs ilyen varázsformula. A nők sem egyformák, ahogy mi, férfiak sem, ráadásul az sem mindegy, hogy mi az, ami passzol hozzád, ami jól áll neked. Vannak olyan sztorik, amik egyes emberek szájából jól hangzanak, mások szájából unalmasan. Meg kell találnod azt a stílust, ami a legjobban illik hozzád.
Ne az ultimate szöveget keresd, hanem próbálj meg alkotni valamit, ami téged tükröz, ami te vagy.
Szia zavarhatlak egy pillanatra."
A videósnak be jött, és mondta neki a lány igen.
"Gondolj bele, hogy te vagy a lány, kapsz egy ilyen üzenetet, mit reagálsz rá?"
Ha bejön az illető akkor igen.
Pár hete rá írtam egy olyan lányra aki nézett egy olyan facebook élő adást amit én is szoktam informatika, kérdeztem tőle: mióta nézi, hogyhogy érdekli az informatika.
De csak válaszolt ő nem kérdezett tőlem semmit. Pár nap után rá írtam újból, hogy telt a napja és letiltott.
Tök mindegy hogy mi kapcsolódik hozzánk nem fog kérdezni.
Pedig láttam benne reményt hogy van egy jó témám.
# 14 Mi az hogy 1x (ember)?
két honnapja nézett folyamatosan amikkor a haverommal is beszélgettem. Tudod mit jelent a két honnap amikkor nézett?
December Január, és még a mai napig is nézz és mosolyog mikkor nem látom, csak monda egy másik haverom is.
És ezt minden nap csinálja ha lát.
Ez szintén az utca belli is csinálja, mindig lát mindig a szemembe nézz.
Meg a buszon is egy lány nézz, és lehet meg találtam facebookon és ezért írnék rá, de előtte meg kérdeztem volna tőle olyan ismerős vagy valahonnan.
De szerintem te egy troll vagy.
"Te mindent elhiszel amit látsz?"
Nem.
"Azt is elhiszed, hogy a Pókember létezik?"
Nem.
"Ezek a videók színészekkel készülnek."
1. Honnan veszed?
2. Van olyan videó is amin elvan takarva egy lány arca.
3. A facebook csajozás is meg van játszva?
4. Meg a fenyegetés is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!