Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet az hogy egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet az hogy egy 31 éves csinosabb nő társkeresőn nem találja a társát úgy hogy már teljesen leadta az igényeit amiatt mert nagyon szeretne már gyereket?

Figyelt kérdés
Ismerek egy viszonylag csinos nőt aki teljesen el van keseredve több társkeresőn is fent van és nem találja a társát pedig nagyon szerete már gyereket emiatt keresi a társát teljesen leadta az igényeit és már a kövérebb csúnyább férfiakkal és hajlandó lenne ismerkedni, de még így sem találja a társát, ez létezhet?
2019. máj. 10. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy létezhet sőt nagyon sok ilyen nő van.

Nem találkozik a kereslet és a kínálat az ő esetében. Nem az igényeket kellene leadni hanem máshol is ismerkedni a netet leszámítva

2019. máj. 11. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Na de hol? 31 évesen már a legtöbb pasi (és nő is) foglalt. Én is próbáltam, hogy megtetszett egy srác, aztán a végén mindig kiderült, hogy már foglalt.
2019. máj. 11. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző: társkeresőn nyilván nem az van, aki foglalt...

Szerintem túlságosan érződik, hogy azonnal gyereket akar. Hova siet ahelyett, hogy hagyna kialakulni egy kapcsolatot a maga ütemében? Nőként se vonzottak azok a férfiak, akik bevallottan gyerekcsináláshoz kerestek partnert...

2019. máj. 11. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as, mondjuk épp ezt írtam én is, tanulj meg szöveget értelmezni.

12.

2019. máj. 11. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!