Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményed arról az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról az állításról, hogy a férfiak félnek a kiemelkedően szép nőktől?

Figyelt kérdés

Nem a plasztikokra, hanem a természetes szépségekre kell gondolni elsősorban.

(A kérdés elméleti, és szeretném ha kortól/nemtől függetlenül mindenki válaszolna.)

2019. máj. 10. 21:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én kiemelkedően szép voltam, de nem tudtam ezt magamról. Nem voltam önbizalomhiányos, de nem tartottam magam szépnek. Azt is láttam, hogy megnéznek a férfiak, de ezt annak tudtam be, hogy a magasságom és a (természetes) szőkeségem miatt feltűnő jelenség vagyok. A modell barátnőm folyton azzal nyaggatott, hogy menjek vele modellnek, de én ezt nem vettem komolyan. Nagyon meglepett, hogy egy olyan jóképű férfinek, mint aki később a férjem lett, én tetszem. Most már túl vagyok egy pár ikszen, és a fiatalkori képeimet nézegetve ma már úgy látom, hogy a francba, tényleg modell-alkat voltam! De hülye voltam, hogy nem kerestem egy csomó pénzt a fotózással, mint a barátnőm! De a férjemet most is sokkal szebbnek látom magamnál.

Szóval kedves fiúk, ne féljetek a szép nőktől. Nincs rosszabb, mint egy önbizalomhiányos nő, sokkal jobb, ha egy nő tisztában van az értékeivel, attól még egyáltalán nem biztos, hogy el van szállva magától. Sőt, lefogadom, hogy egy csomó dolog nem teszik neki magán. És igaz, hogy minden lány szereti a jóképű férfiakat, de nekem udvarolt olyan jóképű is, akitől világgá szaladtam. Nekem nem csak a külseje tetszett meg a férjemnek, hanem a belső lelki tisztasága, a megbízhatósága, az átlátszósága, a tapintatossága, az udvariassága, a nagylelkűsége, és legfőképp, hogy én vagyok a mindene. És egy pár ikszen túl már ez az, ami mindennél fontosabb. Mert a szépség sajnos idővel megfakul.

2019. máj. 17. 13:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a távolságtartó magatartástól félhetnek, nem?

Én eléggé zárkózott vagyok - félig-meddig ez is hozzájárul a szingliségemhez.

Üdv: 45/N

2019. máj. 17. 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:
aki fél a kiemelkedöen szép nem plasztik nőktöl az másképp reagál rájuk. mivel szerencsére elméleti szinten tetted fel a kérdést válaszolni is tudok rá. aki fél a jó nőt megszólítani az gondolatba beszélget vele, leginkább akkor mikor recskázik
2019. máj. 17. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a nem plasztik szép nőknek sokkal több jelet kell küldeniük :) Mert érdeklődve néz egy pasira erre a pasi azt gondolja á biztos káprázik a szemem/álmodom/meghülyültem/kandi kamera stb :)

Emiatt nehezebb szerintem, de az olyan pasi aki bárkinél bekockáztat bármi apró jel nélkül, olyankor persze előny ha valaki szép. Ezen kívül a szép nőkre gyanakodnak pl van valakije/meg fog csalni/nagyképű lesz/ez is ilyen meg olyan, és így emiatt is nehezebb lehet néha.

2019. máj. 17. 19:36
 25/25 anonim ***** válasza:
24* jó választ adtál tetszik
2019. máj. 17. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!