Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról az állításról, hogy a férfiak félnek a kiemelkedően szép nőktől?
Figyelt kérdés
Nem a plasztikokra, hanem a természetes szépségekre kell gondolni elsősorban.
(A kérdés elméleti, és szeretném ha kortól/nemtől függetlenül mindenki válaszolna.)
2019. máj. 10. 21:26
11/25 anonim válasza:
Hülyeség. Vannak olyanok lersze, akik félnek egy szép nőtől, de uk kb minden embertől félnek... 😃
Egy vonzó nő inkább motiváló faktor.
12/25 anonim válasza:
Csak azok félnek akiknek kicsi az őnbizalmuk. Ezt a nők azonnal levágják.
13/25 anonim válasza:
Nem a szép nőtöl félnek, hanem attól, hogy férfiként lépjenek fel. Milyen egy férfi? Emelt fővel elviseli, ha esetleg kikosarazzák. Miért? Egyrészt azért, mert megakarja ismerni azt a nőt, a nem férfi, megakarja dugni, és persze, hogy tiszta ideg lesz a szexuális feszültségtől. Erről a témáról írok egy könyvet, remélem jelentős anyagi bevételre teszek szer az eladás során, és az egzisztenciámnak köszönhetően nekem is összejön egy bombanő :P
14/25 anonim válasza:
Van olyan, aki tarthat tőlük, velük kapcsolatosan a kezdeményezés-visszautasítással; meg van olyan is , aki nem. Szerintem. Mert pl egy pasinak is lehet egészséges énképe, önbizalma. Meg tudhatja ő is a saját maga jótulajdonságait.
15/25 anonim válasza:
Nem annyira félelem ez, inkább hideg számítás. Egy szép nő aki tudja magáról, hogy szép, annak az elvárásai is magasabbak, minden téren. Ebből következően az esélyed az elutasításra is magasabb. Pusztán racionálisak.
16/25 anonim válasza:
15 vagyok. Meg van az a jelent a Csodálatos elméből? 10 pasi meg 10 nő egy bárban. A 10-ből egy nő nagyon jól néz ki, a többi csak átlagos. Ha az összes férfi a legjobbra hajt valószínüleg a 10-ből kilencen pofára esnek. Míg ha normális csajokra mennek rá valszeg jóval többen zsákolnak.
17/25 anonim válasza:
Nem a szép nőktől félnek a férfiak, hanem a legtöbbnek az ostoba stílusától, mert azt hiszik, hogy ha szépek, akkor mindent megengedhetnek maguknak a minősíthetetlen stílusukkal. A férfiak, ha nem is mutatják ki, de nekik is vannak érzéseik. És a kiemelkedően szép nők sajnálatos mód hihetetlen mód bunkók tudnak lenni a férfiakkal. Nem félnek, hanem inkább egyszerűen óvatosan a szép nőkkel, mert minnél szebb egy nő, annál nagyobb rá a sansz, hogy irdatlan mód paraszt is (Tisztelet a kivételnek.).
18/25 anonim válasza:
Nem félelemről van szó, hanem a legtöbb körbehájpolt szép nő elszáll magától, úgy gondolja hogy neki csak a külsejét kell beletenni egy kapcsolatba, semmi mást ezáltal alkalmatlan lesz komoly kapcsolatra, házasságra. Én ezért kerültem nagy ívben a szépnek mondott nőket. Egy átlagosan csinos sokkal hálásabb, pláne ha nálánál magasabb kategóriájú férfinek kell.
19/25 anonim válasza:
Olyan is van, hogy egy szép nőn osztozni kell, mert az mindenkinek tetszik. Néha mondják, hogy el kell venni egy kevésbé szépet és az csak a tied lesz.
20/25 anonim válasza:
15-ös, én ismerem a filmet, és jól is hangzik az elmélet, de sajnos nem igaz.
Én átlagos külsejű lány vagyok, volt több nagyon szép barátnőm. Ha együtt elmentünk buliba, mindig hozzá mentek oda a fiúk, nem hozzám. Vagyis legtöbbször a fiúk is párban voltak, így nekem is jutott egy savanyú alak, aki ki volt akadva, hogy nem neki jutott a bombanő, és egész este bunkózott velem. Többször leléptem, és inkább hazamentem egyedül emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!