Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan tényleg azt hiszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan tényleg azt hiszik, mindenki megvehető?

Figyelt kérdés

Mármint, amikor valaki leírja, szorult helyzetben sem szexelne pénzért, rögtön rátámadnak, hogy hazudik.

Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem minden nő qrva, és van, aki inkább menne takarítani töredéke pénzért, mint eladni magát?

2019. máj. 9. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Takarító-szakácsnőt keresek
2019. máj. 9. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy van egy gyereked, és egy fazon adna pénzt, de csak szexért, ugyanolyan kényszerhelyzet, mintha lefogna és megerőszakolna. Itt a férfit ítélném el, a nőt nem tartanám megvehetőnek.
2019. máj. 11. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: tehát jobb lenne, ha szexért sem adna pénzt, és a gyerek emiatt maradna a bajban.

Mert azért büntethetsz egy férfit, ha szexet kér a pénzért cserébe. De azért nem, ha a saját pénzéből nem ad egyáltalán, magasról téve arra, hogy mi van veled, vagy a gyerekeddel.

2019. máj. 12. 06:02
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 ebben a pillanatban is rengeteg beteg gyerek van, akinek se te, sem én nem adtunk pénzt. Ez komolyan elítélendőbb lenne, mintha szexszel zsarolnék valakit?
2019. máj. 12. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem zsarolásról vagy kényszerítésröl beszéltem.

Szerintem egy felnőtt ember önszántából eladhatja az idejét vagy a testét. Mindkettőre van teljesen legális, elfogadott módszer, munkának hívják, mikor az időd bocsájtod áruba, és pl vérplazma/sperma donorságnak, mikor kvázi a tested.

Mi probléma van azzal, ha egy nőnek pénzre van szüksége és a testét és idejét áruba bocsájtja?

Mellesleg a kérdés az volt, hogy mindenki megvehető e. A válasz továbbra is egyértelmű igen. Legfeljebb az összeg lesz nagyon magas. Itt mindenki 300-400 ezrekről, meg beteg gyerekekről beszélget.

Én meg azt mondom, 5 milliárd forintért a magyar nők 99%-at megkapnák egy estére beteg gyerektől, mindentől függetlenül, de ennyi pénzért már hollywoodi sztárok mindegyike sem mondan nemet. És ha a 99% megvan, akkor bizonyára meglenne az összeg a maradék 1%-ra is, csak a mértékén vitatkozunk.

2019. máj. 12. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!