Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan tényleg azt hiszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan tényleg azt hiszik, mindenki megvehető?

Figyelt kérdés

Mármint, amikor valaki leírja, szorult helyzetben sem szexelne pénzért, rögtön rátámadnak, hogy hazudik.

Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem minden nő qrva, és van, aki inkább menne takarítani töredéke pénzért, mint eladni magát?

2019. máj. 9. 18:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem sokan hisznek ilyesmit.
2019. máj. 9. 18:23
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Sok hülye ember van
2019. máj. 9. 18:27
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Mert általában így van, mármint lehet nem mindenki, de én is nő vagyok, és lehet lenne olyan élethelyzet amikor mondjuk "miszáj" lenne. Vagy nem tudom, aztán lehet nem, de el tudnám képzelni h vkit vmi oda visz...

Mondjuk pl lenne egy kisgyerekem és sehogy nem tudnék szerezni pénzt csak igy, mégse hagynám éhezzen. Bár csak nem leszek ilyen helyzetben.

Nem ítélem el azokat a nöket akik valamiért ezt teszik. Mindenki saját sorsának kovácsa.

2019. máj. 9. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki megvehető. Csak az ár a kérdés.
2019. máj. 9. 18:35
 5/15 anonim ***** válasza:
34%

Tegyük fel, hogy van kölcsönöd, kirugtak az állásodból, és azonnal kéne 500.000 Ft, szülők nem tudnak segíteni, ennyi pénzt barátoktól nem kérsz...

És valaki felajánlja, hogy egy éjszakáért kapsz 1 millió Ft-ot.

2019. máj. 9. 18:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Van az az élethelyzet, és van az a pénz...
2019. máj. 9. 19:14
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

"valaki leírja, szorult helyzetben sem szexelne pénzért"

Gyereked életmentő műtétjéhez azonnal kell 2 millió forint de nincs egy kanyid se, valaki felajánlja, hogy egy éjszakáért ad ennyit, úgy rohannál szopni, mint a kisangyal!!!

2019. máj. 9. 19:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Van aki tényleg nem, van aki meg igen. Ezt nem tudhatod, vannak rendes lányok is! Nem kell általánosítani.
2019. máj. 9. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Itt nem attól függ, hogy rendes lány-e valaki. Inkább attól hogy van az az élethelyzet... de ez inkább extrém...

Viszont soha ne mondd hogy soha, mert ha olyan szitu lenne, lehet megtenné bárki.

2019. máj. 9. 20:08
 10/15 anonim ***** válasza:
nem láttam még akár 7/10-es csajt se takarítani, de rosszlanyokon van 1-2
2019. máj. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!