Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, ha megmondom, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, ha megmondom, nem akarok kapcsolatot, barátkozni se akar senki? N

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban voltak fiúbarátaim, de felnőttként ha valakivel váltok pár szót, majd megmondom, nem szeretnék kapcsolatot, van párom, rögtön jön, hogy "Jó, akkor szia" akár itt, akár személyesen.

Miért ne lehetne csak barátkozni, miért kell rögtön kapcsolat?

2019. máj. 9. 17:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A #9. már leírta, amit én is akartam.
2019. máj. 9. 18:08
 12/24 anonim ***** válasza:
40%
Miért nem próbálsz meg olyanokkal barátkozni akik a környezetedben vannak, például a munkahelyen?
2019. máj. 9. 18:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Munkahelyen nem biztos, hogy olyan emberekkel kerülök össze, akikre a szabadidőmben is kíváncsi vagyok...
2019. máj. 9. 18:30
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Akkor miért nem barátkozol vegyes társasággal. Akik többen vannak, nők, férfiak vegyesen. Sok hobbi, elfoglaltság környékén lehet egész társaságba bekerülni.

Neked valami miatt mégis férfi barát kell, ha jól értem első sorban szingli férfi.

2019. máj. 9. 18:35
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Van egyenként egy nő ismerősöm aki folyton férfi barátokat akar, miközben arról beszél, hogy ő nem kezd tényleg egy férfivel sem (tényleg nem, szóval nem kamuzik).

Aztán folyton a férfi barátokon pörög, hogy miért nem mennek érte kocsival, miért fizettetnek vele benzin pénzt, miért nem hívták meg az italra, manapság milyen gáz, hogy nem lovagiasak a férfiak.

Szóval bocs, de a kizárólag férfi barátot kereső nők egy része finoman szólva is valami “meglepetést” tartogat.

A lány barátaim szinte kivétel nélkül úgy lettek, hogy társaságban ismertük meg egymást, nem úgy, hogy direktben egy férfit kerestek barátnak.

2019. máj. 9. 18:42
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Figyu, én leszek a barátod! Írj ha érdekel!😉

30/F

2019. máj. 9. 18:58
 17/24 anonim ***** válasza:
24%
Leszej a bajátom?
2019. máj. 9. 19:36
 18/24 anonim ***** válasza:
31%

Én szívesen csak barátkozok!

Barátság, szex, s más semmi, semmi érzelem, romantika, szerelem...

2019. máj. 9. 20:10
 19/24 MolotovPunk ***** válasza:

A nők barátkozzanak csak egymással.Nekem fiú barátaim vannak,akikkel eljárok sörözni.Ők bőven jók nekem barátnak. :) Egyébként nálam sosem működött igazán a fiú,lány barátság.Volt 1-2 csaj akivel barátkoztam nagyon régen úgy 18-21 éves korom környékén,de ott egy idő után előfordult,hogy a nő többet akart volna tőlem,én meg nem...Olyan másik eset is előfordult,hogy másik a csajbarát bepasizott később,aztán el lettem felejtve.(Biztos véletlenül.) :D Nem véletlenül van az,hogy nagyon régi barátaim közül is csak fiúk vannak.Nem is zavar nagyon.Jó ez így.Persze előfordult olyan helyzet is,hogy nővel voltam hosszabb ideig laza kapcsolatban,de ott nem is barátságról volt szó,hanem csak érzelemmentes szexről.Egyébként egy bizonyos kor után a férfiak többsége már nem barátkozni akar lányokkal,hanem barátnőt akar magának.Így ne csodálkozz ezen,ha pasik többsége nem akar veled barátkozni.Ha pedig valakinek barátnője van,akkor ott általában barátnő miatt offos a lány(barát) dolog. :)

31/F

2019. máj. 9. 23:36
 20/24 MolotovPunk ***** válasza:
Ha pedig pasinak barátnője van,akkor ott általában barátnő miatt offos a lány(barát) dolog. :)
2019. máj. 10. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!