Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van sok duci, előnytelen külsejű lánynak, ráadásként rövid fius haja?
Ez elképesztő! A szerencsétlenek,ha ránézünk, pl. egy 90-100kg-os lányra,el nem tudnánk képzelni vele kapcsolatot vagy szexet! A fiuk úgy elfordulnak az ilyen lányoktól,hogy a szerencsétlen duci lány,azt sem tudja hova került.
Namármost,hogy visszatérjek eredeti kérdésemre,miszerint egy ilyen lányból valamennyire is kicsiholjunk csak egy árnyalatnyi szemvillanást a férfiakból ha ránéznek, egy pár százaléknyi nőiességet,szexiséget ehhez elsősorban egy hosszú vagy félhosszú kisímított egyenes hajra lenne szükség.
Ha ez megvan,egy kis smink,jó ruha,jó cipő,tartás,önbizalom és rendszeres edzés,étrend fogyókúrával eredményt lehetne elérni.
E-helyett,meg sok lánynál azt látom,még ezt a szikra esélyt sem adja meg magának, hanem inkább fiusra levágatja és csodálkozik,hogy nem kell a fiuknak.

Most nézz meg az utcán egy 90kg-os rövidhajú nőt és egy 60kg-os hosszúhajú,copfba kötött piros rúzsos nőt.
Te melyiket választanád? Ha ilyen 60kg-os copfosra ránéznek a férfiak többségének az jut az eszébe:-Huha! De,megdugnám! Milyen lehet az ágyban?
Ha meg ilyen rövidhajú 100kg-ost meglátnak. Helyesbítek,meg sem látják a férfiak.Esetleg sajnálkozva tekintenek rá. Nem tekintik szexre alkalmasnak. Mint egy fabábu mellett elmennek.

11: 😀😀😀😀
Amúgy ez se normális. Félelmetes a tudat, hogy egy ilyen csökevény él, mozog, lélegzik és köztünk van.

7es vagyok
Azt irtam h max addig no meg ...
De akkor mar nem szep.
Igy rovid a hajam
15@. Pedig azt hittem, te legalább teszel valamit az ügyben, valamennyire tetszeni is akarsz a fiuknak.
Akkor lehet, hogy mégse? Háát,..nem tudom,ha már 10kg felesleg is felszaladt, legalább a haj szexiségét érdemes megtartani, tehát minél hosszabbra hagynod, hogy legyen esély a fiuknak a figyelmét életben tartani,szexuálisan.

Azért hízik el mert igénytelen. Mégis mit vársz, hogy más téren haj, smink, ruha majd igényes lesz? Dehogy! De te fogadd el őket úgy ahogy vannak. Röhejes! Egy normális nőt el is fogadok!
De ezek mindenben a kifogást keresik. A legjobb mikor betegséggel jönnek... pedig azért betegek mert dagadtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!