Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egyébként bejön arcra, meg alakra, akkor a rövid haj kizáró tényező?
#2: Azért, mert egy betegség következtében elveszítette a haját.
#5: Hidd el, nem rajtam múlik... Minél hosszabb hajat szeretnék, nem szeretem a rövidet, de már a parókából is elegem van.
Az attól függ, hogy , hogyan jön be arcra.
Szóval ha úgy ismerem meg a nőt, hogy hosszú kibontott haja van ami ugye nagyrészt eltakarja a füleket és az arc 2 oldalát is, és így gyönyörűnek látom, de mondjuk másnap mikor fel van fogva a haja és a haj semmit nem takar el és NEm látom ugyanolyan szépnek, noss akkro kizáró ok lehet.
De ha így is és úgy szép az egész arca akkor is kizáró ok lehet.
Persze attól függ, hogy mennyire rövid az a haj, szóval ha ilyen fiús rövid, vagy csak a tetején hosszú, akkor bocsi de nem kell, mert az nem tetszik.
Azt mondom minimum vállig érjen.
Az pedig, hogy göndör vagy egyenes vagy hullámos az teljesen mindegy ha arcra tetszik.
De ugyanakkro nagyon sokat befolyásol ez is egy nőn.
Szoktam látni, hogy esküvőkre meg nagyobb eseményekre a nők begöndöríttetik a hajukat vagy extra frizurát csinálnak és esküszöm borzasztóan tudnak kinézni néha.
Nagyon sokat befolyásol a haj ugyanúgy mint a ruha is, pláne ha először látjuk az illetőt.
Nekem bejön ha göndör.
De csak alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!