Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos küllemű, de izgalmas, érdekes személyiségű
férfiként hol ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
A net nem az én asztalom. Ott a legtöbb nő kiszór csak fotó alapján. Élőben is próbáltam már, rendre foglalt nőkbe botlottam.
Mégis hol lenne esélyem ismerkedni, ha introvertált is vagyok? A nyitás nem az én szakterületem, de ha már ismerek valakit, nagyon megy a kommunikáció. Tudjátok, kéne egy természetes helyzet, ahol nem erőltetett az ismerkedés, hanem egy élethelyzet szüli. Eddigi barátnőimet is így szedtem össze.
A helyzetemet nehezíti, hogy kis településen élek és szándékosan nincs nagy ismeretségi köröm, társasági életem. Kevés, minőségi kapcsolat híve vagyok e téren is.
Azért azt én is hozzátenném, hogy mindenki azt képzeli magáról, hogy különleges és érdekes személyiség... :)
2019. máj. 6. 09:10
13/17 anonim válasza:
Sehol. Hagyd a francba az egészet, s építsd magadat. Amióta lesz*rom a rinyagépek fejét, s magamnak építettem házat, az életem, a jómódot, azóta jönnének, mert látják boldog vagyok, s nekik "ez jár". Amikor az "építéssel" foglalkoztam, inkább menekültek, kinek kell a nyűg, meg a kitartás... Tudod mit mondok erre? Remélem éhen hallnak, s nem lesz olyan nyomorult, aki hagyja magát az ilyenféléknek. Remélem minél több dolgoban leszek az, aki akitől függni fognak mégjobban... Egyébként én nőknek drágábban adom ki az albérletet, mint férfiaknak. Mivel jóval a piaci ár alatt van, mennyire látszik, hogy még a megalázást is elviselik, mert ennek tudatában is kell, hogy neki drágább mert nő... Ez van, az ilyenekkel így kell bánni.
2019. máj. 6. 11:16
14/17 anonim válasza:
Utolós annak ellenére, hogy állítólag boldog vagy, rengeteg keserűséget és frusztrációt érzek a mondandódban. Szerintem gondolkodj el, hogy talán valami mégsem oké! :)
30f
2019. máj. 6. 11:37
15/17 anonim válasza:
Nem fusztráció, csak elfáradás... Nem szeretem az egyoldalú dolgokat, viszont ha te nálad a döntés, akkor úgy cselekszel ahogy jó :) Nekem így jó, nincs szükség rinyagépekre, minek? Miért leszek több ha van egy "nekem jár mert megérdemlem" ember melletted? Szerintem nem lesz jobb nekem. Ha meg p.na kell, rendelek a gyros mellé. Így nem kell senkinek puncsolni, vagy adni a pszichopatát sem az utcán, sem tinderen... Önmagad lehetsz, fusztráció nélkül.
2019. máj. 6. 12:35
16/17 A kérdező kommentje:
#12: barátok, eddigi barátnők, visszahallás alapján.
2019. máj. 6. 13:26
17/17 anonim válasza:
Férfi vagyok,a kisanyázás most nem jött be. Értem én de a barátai és partnerei nyilván mindenkiről ezt mondjak különben nem lennének azok. De mindegy nem is ez a lényeg azt mondod az eddigi kapcsolataidat élet helyzetek hoztak, hát próbálj meg olyan élethelyzeteket alakítani. Társasjáték est, túra, ismerkedős túrárol is hallottam már, tematikus estek vagy csoportok stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!