Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy nő mindig érdekes, izgalmas és új a párjának?
Tudod, itt nagy tévedések vannak. Ezt max. egy férfi várhatja el , DE ennek feltétele, hogy ő se legyrn unalmas, lapos.
Amúgy nincsenek taktikák , valaki lefogy 50 kg-t, más nyitott házasságban/ kapcsolatban hisz.....de szerintem meg nem kell mindig újnak, izgalmasnak lenni , csak szeretni az adott pasit az összes hülyeségével együtt :D
Ez adottság, amit persze lehet fejleszteni...
Hívj fel!
Inkább a nők szoktak unatkozni egy hosszú kapcsolatban. Ha tényleg szeret, akkor nincs az az izgalom, ami miatt rettegned kell, hogy majd lecserél.
Ez akkor van meg, ha nem kap szeretetet, elismerést, mert a nő csak az elvárásokkal bombázza.
Inkább olyan legyél, amilyennek előadtad magad az elején.
32/f
ma 08:14
Amiket felsoroltál, valószinű, menekülnék is a nőtől.
Nekem elég, ha önmagát adja, amilyennek megismertem, ahogy megszerettem. Ne akarjon más lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!