Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy nő mindig érdekes, izgalmas és új a párjának?
Beszélj érdekes, értelmes dolgokról. Úgy értem, láss magadon túlra is. Unalmas, ha az ember csak magáról és a problémáiról beszél.
Olvass sokat és érdekes témákról, hogy aztán fel tudd hozni egy jó beszélgetés inditójául.
Légy nyitott, spontán, érdeklődő csomó mindennel kapcsolatosan. Ne szűkítsd le az érdeklődési korodet, mint egy autista.
Légy kíváncsi, gyermeki, jó ertelemben naiv, aki rá tud csodálkozni az élet apró csodáira és meg meri élni önmagát mindenféle mentális fék nélkül. Ezzel nem azt mondom, hogy legyél meggondolatlan és idióta.
Legyenek önálló, összefüggéseket átlátó és feltáró gondolataid. Akard megérteni a mierteket, az ok-okozatokat, gondolkodj, kételkedj abban, amit mondanak, szedd elemeire és beszéld meg a partnereddel.
Itt kezdődik Anyuci. 🙂
31F
Szerintem az hülyeség hogy mindeki maradjon olyan mint a kapcsolat elején
Ez lehetetlen, az ember mindig változik nem tud olyan maradni
Én úgy gondolom, hogy veszélyes dolog olyan férfival együtt lenni akinek erre van igénye. Hiszen folyamatosan újnak és érdekesnek lenni kimerítő dolog. Egy adott ponton nem lehet màr fenntartani ezt és csak idő kérdése mikor hagy ott egy érdekesebb/újabb nőért.
Egy kapcsolatban van helye annak az izgalomnak amit az újdonság varázsa okoz, de ez nyilván csak a kezdeti pont. Ha valaki csak ezt keresi egy párkapcsolatban akkor lemarad arról ami utána jön. A párod legmélyebb megismerése, a nyugodtság ami elfog a ténytől, hogy lehetsz a legrosszabb formádban, akkor is szeretnek, a megfelelési kényszer elillanása, a szeretet ami elfog mikor a párodat látod mindennapi tevékenységekben. Ezért azt gondolom nincs szükség folyamatosan arra törekedni, hogy érdekes legyél.
(Ez nem összekeverendő azzal, hogy a kapcsolatot hagyni kell ellaposodni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!