Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek jó ötlet verset írni első levélnek internetes társkereső oldalon?
39 éves pasi vagyok. Most ért véget egy 22 évig tartó kapcsolatom egyéb okok miatt.
Egy iskolába jártunk a lánnyal, 2 osztállyal alattam járt. Előtte nem volt komoly kapcsolatom. Össze szedtem minden tudásomat, bátorságomat és írtam neki verseket. Meg érte, mert bevált, 22 évig együtt voltunk. Igaz akkor még 97-et írtunk. Nem nagyon volt még internet (Windows 95!!!)
A kérdésem az lenne, hogy ma, az online társkeresések világában is lenne sikerem? Lányok, ti mit szólnátok hozzá, ha egy pasi a Helló! Szia! Na mizujs? Hogy, s mint? helyett első levélnek versbe foglalva próbálna ismerkedni? Nem túl ciki, giccses? Sajnos, jelen esetben már nincs rá mód, hogy levélpapírra kézzel és természetesen töltő tollal írjak verset, mint egykor. Reménytelen a helyzetem?
Nem szeretem a "Helló! Szia! Na mizujs? Hogy, s mint?" kezdést, a versekkel meg az a tapasztalatom, hogy volt ilyen barátom, habár nem ezzel indította a beszélgetést éppen, de az ismerkedés elején kaptam tőle írásokat, verset.
Aranyosnak tartottam, bár azt furcsálltam, hogy az egész elég nyálas volt annak ellenére, hogy alig ismertük egymást, furcsállom, ha valaki élete szerelmének tüntet fel, amikor még alig ismer, jobb lassabban haladni.
Ha te így akarod indítani az ismerkedést, ott nem értem a logikát, amíg egyáltalán nem ismersz egy lányt, akkor mi a frászról írnál neki rögtön? Az még szép lehet, ha később írsz ilyent, miután kicsit megismerted, meg miután "ihletet" is kapsz, és nem valami giccses, nagyzoló, nyálas verset írsz, hanem valami értelmesebbet.
# 6 Maximum egy vers kedvelő, vers őrültnél még működhet, aki verssel válaszol vissza. Más lánynál gondolj bele, elég kínos lenne, főleg ha a lány úgy érezné, hogy akkor most ő is "rímelően" kell válaszoljon erre, vagy mit írjon? pl. Az fura lenne, ha valaki hétköznapi hangvételben ír, miközben a beszélgetőpartner versben válaszol. Legalábbis szerintem a beszélgetés úgy kellemes, ha valamennyire harmonizál két ember beszéd stílusa.
Volt olyan ismerősöm, akivel nagyon elvontan beszélgettünk üzenetben, a reális világtól elrugaszkodva. Nála működött, talált a szó, de akárkivel nem kezdenék így, ilyen stílusban beszélni, aki nem kapó erre.
Hát én hogyha nő lennék, akkor elolvadnék egy ilyen dologtól! Sokan arra panaszkodnak, hogy nem elég kreatív a kezdő üzenet. Hát, ezt amiatt sem értem, mert elsőre nehéz olyan dolgot írni, ami nem sablonos, főleg, ha a nő nem is ír bemutatkozást, vagy alig ír. Az ilyen nők szerintem nem is akarnak ismerkedni!
Meg a kérdező nem is arra gondolt, hogy minden levél ilyen lenne, hanem csak az első.
Vajon hová tűnt a mai nőkből a romantika, a rugalmasság? Valaki azt írta itt, hogy ez taszítja őket. Egyszerűen a pofám szakad le, hová változott a világ. És miért pont a nők ilyenek? Mert ha a férfiakat taszítaná a romantika, érzelgősség, azt még megérteném.
Nemrég írtam ki egy kérdést, amiben arra is utaltam, hogy mi lenne, hogyha valaki szívet is küldene egy első üzenetben Facebookon, az üzenet szövege mellé. Már ettől kiakadtak egyesek.
#13 Lehet hogy vannak olyan nők is , akik némi csalódás után lesznek ilyenek, cinikusabban állnak hozzá a kapcsolatokhoz, miután megtapasztalták, hogy a “romantikus férfi” is átejtette őket, így érthető ezek után kevésbé lelkesednek mindenféle szerelmi megnyílvánulás iránt.
Az elején még könnyű romantikusnak, lelkesnek lenni, de amikor azt tapasztalod, hogy komolytalanok a férfiak, akkor hogyan állj hozzá...
Kedves 14-es! Én nem arra gondoltam, hogy az első levélben máris versbe foglalt szerelmi vallomást kell küldeni, mert az szerintem is ellenszenvet generálna.
Pusztán arra gondoltam, hogy a kreativitásomat segítségül hívva, némi bepillantást engedhetnék a romantikus énemre is némi humorral fűszerezve. Vagyis megkérdezném tőle néhány soros versben, hogy lenne-e kedve velem ismerkedni. Ez annyira megbotránkoztató?
Köszönöm a sok választ! Kijózanító volt ugyan, de legalább nem élesben sültem fel!
Sok sikert minden társkeresőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!