Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne egy ilyen társkereső oldal? Jó ötlet lenne?
Nem tudom miért nem működik ilyen oldal még.
Olyan mint a tinder csak nem látod a fényképét hanem csak egy bemutatkozó szöveget látsz róla és az alapján húzod jobbra vagy balra.
Jó az alapötlet, de nem igazán működne. Alig lenne női felhasználó. Ha kép alapján is válogathatnak a nők, nem fognak a szöveg alapján.
A másik nagy buktató, hogy hiába beszélget el sok ember akár hónapokon át, ha eltűnik a másik, amikor megtörténik a képcsere.
"2. Nyilván nem felszínes embereknek van tervezve ez az oldal...."
Az egy dolog, hogy te kikre találod ki az oldalt. Az meg egy másik dolog, hogy kik lesznek a felhasználók. Az meg egy harmadik dolog, hogy minek adják elő magukat.
Köszönöm a piros kezet, de ha csak vállveregetést kértél volna, akkor kapsz azt. Ha kritika kell, akkor pedig dolgozd fel.
Én támogatnám. Ha utána ha rányomok, azért lehetne látni, hogy nem valami 150 kilós pattanásos Metinpro. Mint ahogy Tinderen is ha rányomsz a képre, megjelenik a bemutatkozó szöveg (ha van).
Viszont akkor mégjobban előbújna a kreativitásvadász és nyelvtannáci énem. Higgyétek el, jobban jártok velem, ha kép alapján hagytok dönteni, úgy nem vagyok olyan kegyetlen.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!