Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most randi vagy barátkozás?
Nyugodtan kérdezz rá!
Én fiú létemre annyit csalódtam már, hogy a mostani párommal nem sietettem semmit, megvártam, hogy ő fogja meg az én kezemet, ő kezdeményezze az első csókot...
Ebből nekem világossá vált, hogy ő is szeretné, ha több lenne köztünk, de ehhez én is kellettem.
Ha mégsem akar tőled semmit, akkor más van a háttérben, amit csak akkor tudsz meg, ha beszélsz vele erről!
Mindig szomoru dolog, ha egyoldalu egy kapcsolat. Itt is ez a helyzet. A sracot nem fogod tudni parkapcsolatra ravenni, nem alkalmas ra. Lehet mas van neki a kepben, lehet mast akar, de szemmel lathatoan veled nem akarja atlepni a hatart. A noknel ez szokott a friendzone lenni, amiben most te vagy. Kitorni belole nem sok esely van, ha tobbet erzel iranta, akkor meg "szakitani" jobb, mint tovabb orlodni. Ha valahogy megis sikerulne atutni az ingerkuszobet, akkor sem lenne az igazi. Sajnalom.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!