Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Letiltott a Tinder, a telefons...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott a Tinder, a telefonszámommal nem enged fiókot csinálni. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Nem osztottam meg olyat dolgokat és nem értem meg hogy miért tiltottak le...

2019. máj. 3. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Azért mert egy piszok kamuprofil vagy. Én is sorra jelentgetem őket.
2019. máj. 3. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Hát csinálj face profillal.
 3/10 anonim válasza:
85%
Velem is ez történt. Én úgy oldottam meg, hogy egyik barátnőm telefonszámával regisztráltam, aki megengedte, és utána megadta a kódot. Később aztán engedte a tinder is, hogy átirhassam a saját telefonszámomra...
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Ártatlan srácokat/lányokat megtévesztesz aztán eléjük áll valami kis dagi az első talin aztán csodálkozik az ember.
2019. máj. 3. 10:14
 5/10 anonim válasza:
87%
Nekem nem volt kamu a profilom, saját képeim voltak fent, mégis jelentettek. az miért lehet?
2019. máj. 3. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Mert úgy látszik te akkor a felső 10%-nak az 1%-a vagy aki már olyan kategória, hogy már túl hihetetlen :D
2019. máj. 3. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is néha jelentgetek mikor idegbajos leszek az idiótáktól.

Az okok:

- Totál kamu profil, semmi kép az illetőről

- rossz nemet ad meg.pl nőket keresek, aztán ott egy férfi. Ilyen csak akkor van ha ő magát nőnek adta meg mikor férfi.

- valamit reklámoz

2019. máj. 3. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Azért is tilthatnak, mert túl sokszor törölted magad és újra regisztráltál. Szerintem hagy, a Tinder egy szar, csak a top pasiknak jó, akire minden nő a nyálát csorgatja. Nőktől FOLYAMATOSAN hallom a történeteket, hogy randiznak onnan srácokkal, akikről kiderül, hogy barátnőjük van/csak szexet keresnek. De azért nem húzná jobbra a tanult, értelmes, visszafogott de kinézetileg csak átlagos férfikat, ááá, nem. Nekik top pasi kell, mert megérdemlik. Mindegyik.
2019. máj. 3. 11:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :) az ércelődők meg vegyék be :D amúgy nem volt kamu profil, nem reklámozok, normális képeim voltak fent, és DAGI SE VAGYOK :D

Ja és ha van itt korombeli lány aki ismerkedne, valami komolyabb kapcsolat reményében, az írjon nyugodtan. 23-28 közöttiek :) én 27 vagyok.

2019. máj. 3. 14:25
 10/10 anonim válasza:
Egy kérdés: ha megadom az email címemet a másik félnek, ezért letilthatnak?
2020. szept. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!