Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan 25 éves lánnyal aki alkalomszerüen kemény droghoz nyúl?
Nem rendszeressen fogyaszt hanem véletlenszerüen..tehát van hogy honapokig nem nyul hozzá de van h minden hétvégén..tehát nem függö..nem gyakran csinálja hanem csak amikor olyan társaságba kerül..
25éves egyetemista lányról beszélünk..ti elnéznétek neki??
lsd, mdma nem addiktív kábszerekek, hanem pszichoaktív szerek, káros hatásuk sem nagyon van, orvosok is használják őket súlyos ptsd gyógyítására, ettől függetlenül nem járnék olyannal, aki heti szinten szétcsapja magát velük
speed tudtommal azért durvább, és a fogaidat is szétbassza, szíved is leállhat tőle, az egyértelműen kizáró ok lenne
Még egy laza pipára sem kéne!
Ki tudja miket szedett össze a tűtől, vagy a cigó dílerétől, mikor megdugta egy adagért.
lsd mióta kemény drog?
filmben láttál te maximum drogot eddig, köszönjük a napi provokáló kamukérdést
"Nem, aki drogozik az előbb utóbb úgyis függő lesz, hatalmas kamu az, hogy valaki alkalmi drogfogyasztó."
Ez azért elég nagy badarság volt, már megbocsáss. :D Alkalmi drogfogyasztóból van a legtöbb, ez tény. LSD-nél gyakorlatilag nem is létezik egyéb.
Ha félévente egyszer beveszek egy bogyót buliban, akkor én is függő vagyok?
Jó tudni
Előző, dehogy vagy. :D 27 éves nő vagyok, és kb. 8-9 éve vagyok alkalmi használó. Értsd: évi 1-2 alkalom.
Az első pár évben volt évi 3-4 is, de az utóbbi 6 évben stabilan 1 vagy 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!