Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rávenni egy huszonéves lányt, hogy eljöjjön pl. egy kávéra?
"Mindig jönnek azok a kifogások, amik ilyenkor mindig elhangzanak, hogy mennyit kell tanulni, holott mindenkinek mindig van egy órája/fél órája arra, amire akar szánni"
Persze, egy fél órás kávézás nyilván bármikor belefér, de ha valaki elhív kávézni, akkor nyilván nem csak fél órára kívánja élvezni a társaságom. Utána is beszélgetünk majd, megsértődik, ha nem válaszolok azonnak az üzeneteire, többet akar majd, következő randi jövő héten, menjünk el moziba, sétáljunk mert olyan szép az idő, bemutatna a szüleinek, barátainak, jöjjön ő is az én szüleimhez, aludjak nála, kiránduljunk, stb stb. Semmi gond nincs ezzel, ez egy kapcsolat normális menete, viszont nem hazudok, ha azt mondom, hogy ez nálam jelenleg nem fér bele a tanulás miatt. Semmire nem kötelez egy kávé, viszont ha tudom, hogy nem szeretnék kapcsolatot, akkor nem adom senki alá a lovat azzal, hogy elmegyek vele randizni.
Nem tetszik neki a kulsod vagy a stilusod, megnyilvanulasod, kisugarzasod...
Amugy meg szerintem az atlag pasik nehezebben ertenek meg, ha egy kave utan mondana azt a lany, hogy koszi, tobbet nem. A randi alatt nyilvan kedves a lany, mert megprobal adni egy eselyt a dolognak, meg ha az elso pillanattol erzi is, hogy nem fog mukodni. Aztan mikor a masodik randira nemet mond, azt a srac meg nem tudja ertelmezni, mert hogy "de hat jol ereztuk magunkat", aztan jon a gyozkodes meg a zaklatas...
10-ből 9 nem sikerül? Jó, majd a 10. nővel elmész akkor kávézni:)
Amikor én hasonló kifogást hallok akkor csak annyit mondok, hogy szerintem az USA elnökének is van arra ideje, hogy kávézzon azzal akivel szeretne. De nem gond, majd mással elmegyek kávézni:)
Ha ilyen kifogásokat kapsz annak kb több mint a 80%-a kamu. A maradék lehet tényleg elfoglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!