Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan h a huszonéves férfiakkal zsinórban úgy érzitek h kevés a szex?
Értem ez alatt h nem nagyon van előjáték, egyből be akarják tenni.
Vagy a huszonéves csajok nem ezt tapasztalják?
Mondjuk, rövid az előjáték, vagy nem nagyon tartalmas?
Pont ezt szeretem a 20-oneves fiukban. Hogy nekik all rendesen tul sokba.szakodas nelkul.
N/35
Nálunk is megvan a kellő minőségű/hosszúságú előjáték.
Erre nem azért van szükség, hogy álljon a másiknak/nedves legyen a másik, hanem azért, hogy a felek egymásra hangolódjanak, kényeztethessék egymást.
(20-21 évesek vagyunk)
#4 Ilyet se olvastam még nőtől, tetszik! :D Férfiként mindig én voltam, aki sokkal többet akart.
Egyébként is eddig, a mostani kapcsolatomat leszámítva, mindig én akartam sokkal többet. Exemnek heti egy is elég lett volna. Volt aki a napi több hallatán elfehéredett a gondolattól is. A mostani párom meg ahogy látom bármennyit bír. :)
Úgy látom nem értitek a kérdés lényegét.
Kiírta ezt egy kiéhezett 40-es pasi, aki - ha valamelyik nő panaszkodik a huszonéves párja teljesítménye miatt - rögön rárepül.
Elárulom, hogy a szexuális teljesítmény vagy szexuális kultúra nem életkor kérdése.
A jó szex nem életkor függvénye, hanem a partnerek passzolásáé.
Két lelkes tini is fergeteges élményekkel gazdagíthatja egymást a tapasztalatlanságuk ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!