Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szívesebben járnátok egy kínai pasival akinek van lakása, mint egy magyarral aki albérletben lakik?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy (elsősorban Budapesten) már egy kínai férfi is kapósabb mint egy magyar, mivel a magyarok több mint a fele albérletben lakik és a jelenlegi ingatlanárak mellett nincs is semmi esélye lakáshoz jutnia. Ellenben a kínaiaknak van saját lakásuk Budapesten többnyire, mert felvásárolták a fél várost. Emiatt egyre inkább kelendőek a magyar nők körében is, annak ellenére, hogy alacsonyak, nem túl jóképűek, nem beszélnek magyarul vagy törik a magyart, esetleg kicsi egyéb testrészük is stb. Mégis egyre több olyan párt látok, ahol a férfi kínai, a nő meg magyar. Régebben ilyen párokat csak négerekkel vagy gazdag Nyugati pasival láttam, de most már egyre több kínainak is magyar nője van. Ennyire számít az egzisztencia a nőknek?2019. ápr. 29. 21:24
11/18 anonim válasza:
Szerintem kevés kínai áll össze magyar nővel,de messzebb megyek nem csak magyarral semmilyen mással sem.Ő inkább házasodnak a saját berkeiken belül.Nem mondom ,hogy nem létezik, de el nem tudom képzelni, hogy úton -útfélen szembe szalad veled ez a párosítás.
12/18 anonim válasza:
Nekem a sima kínaiak nem tetszenek, sok fél kínai férfi annál inkább <3 Ha bejön, onnantól kezdve nem érdekel, van-e lakása, vagy nem, ha amúgy kijövünk, klappol a jövőképünk,stb.
13/18 anonim válasza:
A "Szemét külföldiek elcsábítják a földi lányainkat, akik amúgy is ribizlik" c. szappaonepra 500. gyakoris online adását látják, emberek!
14/18 anonim válasza:
Pesten élek de még egy magyar nőt sem láttam kínai pasi mellett.
Igen, vannak gazdag kínai pasik de nekik ázsiai nő kell és azt látom hogy velük vannak.
Hogy minden kínainak van saját lakása? Baromság. Et kb az itt levő kínaiak 15-20%-a.
Ellenben láttam olyat amikor akcióztunk a piacon, hogy egy konténerben lakott 15 kínai férfi, egy másikban 12 kínai nő. Oda voltak bezárva éjszakára. Munkavállalási engedély nélkül, hamis okmányokkal amiket a gazdájuk magánál tartott hogy ne tudjanak megszökni.
15/18 anonim válasza:
Se magyarral, se kínaival nem akarok.
16/18 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy nem, az hazudik. Az, hogy magyar vagy, sok nőnél negatívum, de olyan nincs, akinél pozitívum. A saját lakás pedig már kb. alapelvárás a nőknél.
17/18 anonim válasza:
Én mondjuk nem (mert nekem sokkal fontosabb közös érdeklődés, a közös kultúra és a kinézet - ezek egy ázsiai férfinél nem lennének meg alapból), de más meg lehet, hogy igen. Ettől függetlenül egy nőismerősöm sem kínaival van. Zömében meg ázsiai férfiakat ázsiai nőkkel látok, nem magyarral, szóval valami hibádzik az elméletedben.
18/18 anonim válasza:
Én inkább a magyarral járnék, legalábbis tapasztalat alapján a fehér bőrszín, európai vonások tetszenek leginkább... a nekem tetsző ázsiaikról mind került eddig, hogy csak félig azok. Az, hogy albérletben él vki, az számomra abszolút nem negatívum, exemmel úgy jöttünk össze, hogy az én lakásomba költöztünk össze mindketten szülőktől (én 26 voltam akkor, ő 31), és nem a pénz miatt lett vége. A lényeg, hogy az önálló életre lássam az illetőben az igényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!