Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket valóban nem az anyagiak érdeklik, akkor miért van az, hogy kivétel nélkül lekopik az összes nő, ahogy megtudja, hogy futár vagyok?
Nincs semmi baj a futárkodással szerintem.
Nekem személy szerint a kétkezi munkások jönnek be. Édesapám villanyszerelő, a bátyám autószerelő. Szeretem ha egy férfin látszik a munka. A férjem pl lakatos. Szoktam neki segíteni a műhelyben. Érdekelnek a gépek.
Valaki írta, hogy lehet a külsőddel van inkább probléma. Érdemes lenne önvizsgálatot tartanod.
Nekem az jön le, hogy valami baj van az önértékeléseddel valószínűleg ezt sugárzod át másnak, nem lehet, hogy inkább te érzed magad frusztráltnak a munkád miatt?
Nem tudom,hogy élőben milyen nőkkel ismerkedsz de ha csak a jó csajokkal akarsz ismerkedni akikről elsőre lerí, hogy neked kellene fizetned számára mindent akkor ne csodálkozz ha nem akarnak tőled semmit.
Én pl szeretem a férfias munkát végző férfiakat is, most ilyen helyen is dolgozom és csak most vettem észre eddig ezelőtt eszemben sem volt ez, hogy mennyire szexi tud lenni ha valaki kétkezi munkát végez ha valaki pl szerelő, lakatos. Ért hozzá és tudja is már eleve ez vonzó tud lenni hogy valamit elért a 2 saját kezével. Kár, hogy mind foglalt :D
De ez az én szerencsém.
Szerintem tanulj valamit amitől férfiasabbnak érzed magad, mert szerintem itt többrészt arról van szó, hogy te nem érzed magad jól a bőrödben vagy a jelenlegi élethelyzetedben.
Egyszer panaszoltam be egy pizzafutárt, mert kifogásolta, hogy nem nyitott ajtóban vártam, hanem csengetnie kellett. Épp a WC-ről jöttem ki...
Vagy a viselkedéseddel van baj, vagy csak rosszul ítélsz meg másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!