Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély hogy engem választ a gyerekei helyett?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem társkeresőn egy aranyos kedves lánnyal. De van neki egy 15 éveslánya aki ki nem állhat engem és én is őt szóval jó lenne ha apjához tenné le végleg2019. ápr. 28. 21:16
1/8 anonim válasza:
Te teljesen hülye vagy?
Úgy elvágod a nő előtt magad mint a huzat, ha a gyerekétől el akarod szakítani. Inkább ellenkezőleg, érdeklődj a gyereke iránt, jól van e mivel foglalkozik, stb, majd értékeli az érdeklődésedet.
2/8 anonim válasza:
Ha normális anya akkor nem valószínű.
3/8 anonim válasza:
Nincs. Illetve ha mégis téged választ akkor elgondolkodhatsz rajta hogy kivel állsz össze. Az a nő aki lemond a gyerekéről nem kedves,aranyos, sőt. Egy normàlis nő anyatigrisként védi a gyerekét. Úgyhogy ez egy paradox helyzet, ha nem téged vàlaszt akkor rendes,szerethető ember aki mèltó a tiszteletre, de ugye téged kidob. De ha téged választ akkor egy gonosz dög lesz veled.
5/8 anonim válasza:
Ez elég beteg dolog ... Képes lennél egy olyan nővel együtt élni, aki eldobja a saját gyerekét? Mi több, elvárnád tőle?
Egy normális embernek a gyereke a legfontosabb, mindegy hogy nő vagy férfi az illető. Én egyedülálló apaként egyetlen pillanatig nem gondolkoznék, hogy a lányomat vagy egy másik nőt válasszak.
6/8 anonim válasza:
Kétlem, hogy egy ilyen alak kéne neki. Nem fogja egy eqlight farokért lepasszolni a lányát.
7/8 anonim válasza:
Pedig sajnos vannak ilyen "anyák". Nem is kevés.
8/8 anonim válasza:
Ha ilyennel állna elém egy pasi, kiröhögném, aztán ajtót nyitnék neki.
Normális nőben nem is fordul meg más opció egy önző kukika miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!