Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak tényleg csak az számít, legyen vékony a lány?
Szóval az arányai, melle, minden más teljesen mindegy, csak legyen nagyon vékony?
Mint pl:
Vagy nem muszáj feltétlenül, hogy ennyire vékony legyen, lehet normál, ha arányos, mint pl:
Vagy igenis legyen tökéletes, azaz vékony, de hangsúlyos derék-csípő aránnyal, szép mellekkel:
Szóval, amikor a legelső kitételként elhangzik "Legyen vékony" melyik kategóriára gondolnak?
4: ahova edzeni járok van egy lány. Kb 155-160cm, és több mind 50 kiló.
Inkább az a kis tömzsi alkat. Egy gramm zsír nincs rajta, nagyon sportos, de vékonyságban nyomába sem ér ezeknek a nőknek.
Szerintem ő is gyönyörű, és amikor azt mondom legyen vékony, akkor bőven belefér az a tipus is
2-es, de nem magam miatt tettem fel a kérdést
Csak itt az oldalon a legtöbbször elhangzik, mint első, legfontosabb, és sajnos nem ritkán egyetlen elvárás a nő irányába "Legyen vékony!"
És én csak kíváncsi voltam, akiknek ez az elvárása, mit értenek a vékony alatt, mert azért elég relatív....
Ennyi volt a kérdés lényege és célja.
Nekem az első és az utolsó alkatú lány nagyon tetszik:D
Én is vékony testalkatú fiú vagyok. De amúgy a belső fontosabb:)
22/f
Igen, azt jelenti, hogy ne legyen elhízva. Kicsit részletesebben: ne lógjon, lötyögjön mindene. A feszes, de kissé teltebb lányok pl. a legtöbb férfinak sokkal inkább bejönnek, mint az általad linkelt csontvázak.
#10: igen, eltaláltad, még ha iróniának szántad is.:)
Csak, hogy értsétek, milyen alakra gondoltam, 25 alattiak:
25-34 évesek:
Direkt 2 korcsoportból is linkeltem, nehogy az legyen, hogy "persze, megint csak a fiatal lányok...".
Teljesen mindegy ki milyen képeket linkelget, kinek mi a vékony a sportos, a túlsúlyos minden k**úrvára mindegy!!!
Van nagyon vékoyn, kevésbé, pont jó ésatöbbi....teljesen mindegy.
Mindenkinek tetszik egy bizonyos alkat egy bizonyos test, egy egyfajta fej/arc, mindenkinek van egy ideálja.
És az tetszik neki!
Nehogy már más akarja megmondani másoknak, hogy minek kell, hogy tetsszen nekik.
Milliárdnyi kérdés és magyarázkodás van már a külsőről és belsőről.
Ki a tököm gondolatolvasó hüm?? Valaki belelát a másik fejébe? Na??? Valaki rendelkezik ilyen szuperképességgel???
Meglátunk valakit, pillanat alatt eldől, hogy tetszik e, vonzó e külsőre avagy sem. A többi már mind utána jön.
ÉS ez nőkre és férfiakra is ugyanúgy illik.
Ha igen akkro tovább megyünk, és ha belül üres akkor maximum arra jó.
En nem tudom mi a fene olyan nagy szam,az egyszalbel,giliszta vekonysagu nokon... En egy par evvel ezelott nagyon vekony voltam,de egyaltalan nem tetszett. Most is vekony vagyok,de nem gebe,mert azota ram jott egy par kg,meg sportolok is(kb 7-8). De en sokkal jobban meg vagyok elegedve magammal most,mint anno...Mots sem lotyog rajtam a zsir,nincs hasam,es nincs narancsborom..de legalabb van combom,fenekem,es minimalis mellem.En nem cserelnek az elso kategoriaban levo lanyokkal.De mindenki maga donti el,hogyan erzi jol magat a boreben..
ui: irta itt egy lany,hogy sokan oda mennek hozza,csak azert mert olyan vekony mint az elso linken a lany..Hat en igy jobban tetszem a ferfiaknak,mint olyan full vekonyan.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!