Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire elfogadott/normális?

Figyelt kérdés

Egyszerűen ha egy emberben nem látok értelmet,intelligenciát akkor nem tudok vele kellemes beszélgetést folytatni. Ezt arra értem hogy mondjuk csak felszínes témákról tud beszélni, a mondanivalójának úgy semmi mélysége és ráadásul a humora is kivetnivaló,közömbös. Ezt nem úgy értem hogy folyton komolynak kell lennie vagy ilyesmi, nem... csak ez összetett nem tudom elmagyarázni. Nem tudom de az ilyen emberek hozzám nem illenek. Eleinte ezt nehéz volt elfogadnom, mert magamban kerestem a hibát hogy miért nem megy úgy mint más férfiaknak/nőknek az ismerkedés. (persze itt is tisztelet a kivétel.) de aztán elfogadtam hogy én nem ilyen vagyok.

Ti hogy vagytok ezzel férfiak/nők? 21/F

2019. ápr. 27. 16:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9: Én nem gondolom, hogy politikai vagy filozófiai témákat szeretnék boncolgatni a párommal mondjuk az említett reggeli kávézásnál. (arra ott vannak a cimborák akiknél ez úgyis előjön sörözés közben)

Az érzelmi intelligencia résszel viszont sajnos egyet tudok érteni, nagyon lelombozó amikor az "Annyira hiányoztál, szeretlek" -re annyi a válasz, hogy "mit drámázol?". Sajnos sok érzelmileg sivár nővel találkoztam már. Egy hullámhosszon kell lenni az illetővel és akkor nem lesz "nincs igazad" szituáció. Alapvetően a közös érdeklődési kör a fontos szerintem, hogy hasonló dolgok érdekeljenek. Egy agysebésznek és egy jogásznak ugyanúgy nem biztos, hogy lesz közös témája, hiába intelligens ember valószínűleg mindkettő. Közös érdeklődési területen múlik. Ha téged érdekel egy téma, a csajt pedig nem, az nem jelenti azt, hogy ő nem elég intelligens. Csak más érdekli, legfeljebb ennyi. (6-os voltam)

2019. máj. 1. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!