Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoditsak meg egy 25 èves lányt, aki önbizalom hiànyos ès nem bizik a pasikban?
Sehogy. Hagyd a fenébe, mert csak rajtad veri le azt a szart, amit eddig kapott. Az ilyennel nem tudsz mit kezdeni.
32/f
Lassan és türelmesen számolva vele hogy nem biztos hogy összejön. Hívd el valahova had ismerjen meg kicsit kötöttségek nélkül nem randiként hátha meglát benned valami olyat amiért megéri kockáztatni.
Egy ennyire sérült emberrel nehéz. És azzal is számolni kell hogy ha ne adj isten össze is jöttök egy darabig még féltékeny lesz. Lehet a kapcsolat egésze alatt. A bizalom nagyon törékeny játék. Csak akkor ugorj bele ha van erőd végigcsinálni.
Szerintem nem éri meg. Én végig küzdöttem egy erősen sérült bizalom vesztett fiú mellett amíg embert faragott magából. Sok mindent adtunk egymásnak éjo és rosszat is és rengeteg energia ment rá a dologra. Nem tudom ha újra ott állnék a mostani tudásommal bele ugranék e. Nagyon nehéz sok gödörrel buktatóval és hullámvölggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!