Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már több mint egy éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már több mint egy éve regisztráltam több társkereső oldalra de nem jött össze semmi akkor ronda vagyok az az oka?

Figyelt kérdés

Sok oldalon próbálkoztam, sok lánynak írtam de alig írt vissza valaki, aztán pár üzenet múlva el is tűnt.

Ha ennyi idő alatt nem jött össze semmi akkor ronda vagyok?

Sok mindenkinek sikerült netről ismerkednie, de nekem még egy találkozás sem jött össze :(

Fiú vagyok, és 22 éves.

2019. ápr. 26. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Gondolod hogy csak külsővel kell fenntartani a nők érdeklődését? Neten az elég nehéz kinézettől függetlenül.
2019. ápr. 26. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem rossz helyen keresgélsz, bárhogy is nézel ki, a nők megláthatják benned a fantáziát. Vagy a stílusod lehet ami elrettenti őket (nagyon kapaszkodós?, erőltetett?, túl pedáns?), vagy valami amit megírsz magadról (szülőkkel élsz?, nem dolgozol?, nincsenek terveid?, sötét gondolataid vannak?). Én ilyesmikre tippelnék, errefelé keresgélnék, számít a kinézet, de nem ennyit...
2019. ápr. 26. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Milyen értelemben? Matematikai értelemben lehet, hogy átlagos vagy (én is az vagyok, 5/10 a legtöbb ember szerint), viszont a nők máshogy működnek.

Sok ember nem látja, de a nők ízlése szerint nincs "középosztály" kinézet terén. Szerintük vagy jól nézel ki (20-30%), vagy nem (70-80%). Nem azt mondom, hogy az utóbbi csoportba tartozóként nem lehet barátnőt találni, mert lehet, csak 1) nagyon sok idő és energia, 2) a saját -- matétematikai/statisztikai -- szinted alatt kell keresgélned, ha nem szeretnéd, hogy annyi esélyed legyen egy barátnőre, mint a lottó ötösre.

2019. ápr. 26. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
2. Jókat írt, teljesen egyetértek vele. Na meg élőben sokkal több esélyed lenne találni valakit. Neten nem jön át a személyiséged,kisugárzásod, gesztusaid.
2019. ápr. 26. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgy nyitsz mint a pasik kb 70%-a, hogy "sziamizu szex?" akkor nem a külsőd a probléma :)
2019. ápr. 26. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg nem vagy jóképű sem, de ez a dolog sokkal komplexebb.
2019. ápr. 26. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyszerűen csak átlagos vagy.
2019. ápr. 26. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Még csak egy éve?!

Én már 3 és semmi...

F36

2019. ápr. 27. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!