Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már több mint egy éve regisztráltam több társkereső oldalra de nem jött össze semmi akkor ronda vagyok az az oka?
Sok oldalon próbálkoztam, sok lánynak írtam de alig írt vissza valaki, aztán pár üzenet múlva el is tűnt.
Ha ennyi idő alatt nem jött össze semmi akkor ronda vagyok?
Sok mindenkinek sikerült netről ismerkednie, de nekem még egy találkozás sem jött össze :(
Fiú vagyok, és 22 éves.
Milyen értelemben? Matematikai értelemben lehet, hogy átlagos vagy (én is az vagyok, 5/10 a legtöbb ember szerint), viszont a nők máshogy működnek.
Sok ember nem látja, de a nők ízlése szerint nincs "középosztály" kinézet terén. Szerintük vagy jól nézel ki (20-30%), vagy nem (70-80%). Nem azt mondom, hogy az utóbbi csoportba tartozóként nem lehet barátnőt találni, mert lehet, csak 1) nagyon sok idő és energia, 2) a saját -- matétematikai/statisztikai -- szinted alatt kell keresgélned, ha nem szeretnéd, hogy annyi esélyed legyen egy barátnőre, mint a lottó ötösre.
Még csak egy éve?!
Én már 3 és semmi...
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!