Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális férfinak van esélye normális lányoknál?
utolsó! Igazad van. Én konkrétan megőrülnék egy aszexuális férfi mellett. Mi a tök lehet a kiváltó ok,hogy valaki aszexuális lesz.Soha nem volt még része egetrengető szexben? Vagy rossz emlék miatt? Vagy mi? Persze,tök jó a törődés,szeretet stb...na de szex nélkül élni valakivel..Erre mindig azt mondtam,hogy kb a szomszéd nénivel is lakhatnék együtt.
Kérdező! Csak olyat keress magad mellé,aki szintén aszexuális,ne kínozz ezzel olyan nőt,akinek igénye van szexre.
Utolsó előtti vagyok.
A mai világban sajnos nem ritka, amikor úgy próbálnak meg bizonyos nők érvényesülni, hogy saját társukat tiporják a sárba, ezzel elérve, hogy ők többnek tűnjenek (Saját tapasztalat). Hála isten, nem csak ilyen létezik, csak ehhez össze kell szednie magát az aszexuális férfinek, ránézni a nőre, és megmászni. Nem félni, mert előzőleg ledarálta egy nem normális, nem hátat fordítani, hogy ha nem csinálom, abból baj nem lehet. De igen, lehet baj. De ehhez önismeret kell, s nem szabad általánosítani, mert nem mindenki ugyanolyan.
Mindenkinek más és más tapasztalatai vannak. Nekem az összes volt barátnőm az volt, sőt, még az engem körbevevő nők nagyrésze is az. Pedig ez így már eléggé random halmaz.
A kolléganőim fele már elvált, és egyöntetűen jól elvannak férfi és szex nélkül. Jómagam 17 nővel voltam eddig a feleségemmel bezárólag, abból 16 tökéletesen jól érezte magát ha hozzájuk sem nyúltam, nem közelítettem. A családomban a nők is vagy elváltak, vagy szinglik, sosem dugatták magukat csak azért, mert hogy szexhez jussanak. Most hogy olvastam a kérdést, rádöbbenek, hogy szinte mindenki tökéletesen szexmentes életet él körülöttem, és a női oldal maximálisan teljes életet él enélkül is. Ettől még nem biztos hogy ez a globális igazság, de engem ilyen világ vesz körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!