Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális dolog, ha egy fiú...

Normális dolog, ha egy fiú azzal ráz le, hogy aszexuális?

Figyelt kérdés

Utasítottak már vissza párszor, de ezen nagyon ledöbbentem.

22l

2014. szept. 11. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy?
2014. szept. 11. 19:00
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha tényleg az, akkor persze, mi mást mondott volna?
2014. szept. 11. 19:01
 3/17 anonim ***** válasza:
elég ritka, de előfordul, nem tudhatod... :)
2014. szept. 11. 19:01
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

Attól még, hogy aszexuális, vágyhat párkapcsolatra, hisz társas lény ő is, szóval ez talán kifogás lehetett.

Ha tényleg lerázott, nem pedig szimplán a tudtodra akarta adni, hogy tudd, mibe vágod a fejszéd, akkor szerintem csak nem akar tőled semmit.

2014. szept. 11. 19:02
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
igen, a világ valóban körülötted forog, és ezzel téged utasított vissza, nem pedig a srácnak van szexuális zavara
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
Lehet nem jottél be neki? (De ahoz hogy egy férfi vissza utasitson szexet tényleg csunyanak kell lenned)
 7/17 anonim ***** válasza:
Valamit mondani kell hogy ne törjön ki a hiszti.
2014. szept. 11. 19:04
 8/17 A kérdező kommentje:
De én nem felkínálkoztam, köze nem volt az egésznek a szexhez, csak fapofával benyögte és otthagyott, még csak el se köszönt!
2014. szept. 11. 19:05
 9/17 anonim ***** válasza:
pfff xd
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
És ha aszexuális, akkor mi van? Inkább örülj neki, hogy nyílt lapokkal indított, különben meg azon hisztiznél két hónap múlva, hogy feleslegesen vártál arra, hogy a sráccal lefekszetek majd, mert nem hajlandó szexelni és nem érted, miért... Ez az igazi érett hozzáállás: nyilvánvalóan, ha a másik nem olyan, mint én, nem ugyanolyan vágyai és elvárásai vannak a kapcsolatban, akkor csak húzzuk egymás idejét. Egy aszexuális ember is vágyik a szerelemre, párkapcsolatra, viszont a szexre nem - érdemes olyan társat keresnie, aki szintén aszexuális, hisz különben a másiknak le kell mondania egy elég komoly vágyról.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!