Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban pasikhoz szól a kérdésem! Negyvenes nő hasonló korú pasit hogyan tud elcsábítani (ismerjük egymást) Azt mondják a nő dönt. Nagyon nagyon szeretném ŐT?
Olyan korú vagyok mint te,sajnos a mai negyvenes pasik pont NEM a mi kotosztályunkra vágynak.
Ezt nem "vetélytársként" írom.
Válogathatnak a 25-évesek között,ha csak nem sörhasú tahókrol beszélünk .... Egy ápolt 40-45-éves pasinak van választék bőven.
Szerelmes vagy, ne csinálj magadból bolondot...
Nincs olyan program,rendezvény ahol összefuthatnátok?
Ha keresed, sokat, de ő nem reagál, akkor ő nem téged keres.
Ha azért tetszett meg, mert sármos a pasi, amit a 11es válaszoló is említ, akkor érted a helyzetet.
Tényleg az a tapasztalatom, hogy nagyon is vonzódnak a 40 es nőkhöz..Írom ezt tényleg személyesként.Ahogyan írtam egy társkeresőn futottunk össze és sokszor találkoztunk , szenvedélyes órákat töltöttünk együtt, ám mikor beteljesedés következett volna, akkor Ő futamodott meg, hindok: tudja, én nem akarok válni.Ő igen,(mindkettőnket féltette a szerelemtől szóval bonyolult helyzet(igen férjem van, Közben akad olyan harmincas pasi , akivel közel két éve találkoztunk és azóta is vágyik utánam..ok tudom nevetséges így olvasni ezt az egész katyvaszt
kicsi gyerekeim vannak, nem rossz a férjemmel, de egész más ok miatt keresek szeretőt(illetve kerestem volna(
Szinte gondoltam,hogy férjnél vagy.Nem mondok én rád semmit,hisz nekem is lapos a házasságom .
Viszont miért nem játszol tiszta lappal?
Teljesen normális a pasi reakciója,válik nem hazudozik.
Ha szereted te is válsz...
Ha találnék egy hasonlóan normális férfit nem viselkednék ilyen gyerekesen mint te. A férjed is megérdemli a tiszteletet,mond meg neki,hogy nem szereted.
Gyáva és önző vagy, a saját segged félted, Őt meg tartanád mint másodhegedűs. Én is léptem volna a helyében, ez megalázó lenne mind rá, mind a férjedre nézve. Na ezért sem akarok senkitől gyereket. Az ember tényleg senkiben sem bízhat…
Nem tisztelsz/szeretsz te igazán senkit, csak magadat.
De ez amit csinálsz normális? - mert szerintem undorító.
Ilyenek miatt hiszik a pasok,hogy minden 40-nő k@rva..
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!