Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn tényleg a felső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn tényleg a felső 5-10% férfinak könyörög az összes nő randiért/dugásért, a többi férfi meg esélytelen?

Figyelt kérdés

Szinte közhely már, hogy átlagos külsejű férfiként teljesen esélytelen vagy társkeresőn. (És itt az átlagos alatt tényleg matematikai átlagot értek, nem azt hogy ronda)

Ennek a kiderítésére végeztünk a munkahelyi csapattal egy kísérletet, az volt a feladat, hogy mindenki regisztráljon fel Tinderre egy modell külsejű faszi képeivel és kamu adatokkal, esetleg még külföldinek is kiadhatja magát, és nézzük 3 napon belül mi lesz az eredmény. Hát az eredmény tényleg brutális volt. Míg az átlagos férfiaknak évek alatt nem jön össze egy randi sem legtöbbször, úgy 3 nap alatt a modell fasziknak szinte könyörögtek a nők, hogy fussunk össze, vagy már egyből mehetünk lakásra és hajrá. Külön megfigyeltük, hogy a külföldiek még jobban vonzzák a nőket, mintha simán magyar nevet adtunk volna meg. Kitaláltunk random angol, holland meg ilyen neveket, pl. Matthew Theodore Wilson, Jasonn von der Haagen meg ilyen szarságokat és ezeknek dupla annyi match-ük volt, mint a magyarnak kiadott modell fasziknak! Ezt is érdemes elkönyvelni.

Szóval a lényeg, tényleg csak erről szólnak a netes társkeresők? A legjobb férfiak megdughatnak mindenkit, a többinek meg a morzsa sem marad?

2019. ápr. 25. 15:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
46%
Valaki írja, hogy "nincsenek más ismerkedési lehetőségeid"? Oké, 32 éves vagyok, reggel 7től 5ig munkával vagyok elfoglalva, kizárólag férfiakkal dolgozom és egy darab nő sincs akivel ismerkedni lehet... hazaérek simán van 6 óra.... teendők, háztartás, testedzés hogy ne legyél tunya.... És mehetsz aludni, hétvégén meg jön a takarítás meg stb amire hétközben nincs idő. Szerinted/szerintetek hol kellene társat keresnem, ha nem online oldalakon?
2019. ápr. 26. 12:40
 32/41 anonim ***** válasza:
37%

Award, hiánba próbálod megmagyarázni tudományosan olyan embereknek az érzelmeket, akiknek fogalmuk sincs a tudományról, mert csak az érzelmekben, és ösztönökben jártasak...

Maximálisan egyetértek, s látom a saját tinder profilomon az eredményt. Én a felső 20%-ba tartozom, kb 80-100match, 400-450 like a csajok részéről. 80%-a a lányoknak aki like-olt, dagadt, ronda, fogatlan akármi, a maradék 20%-ból 10%-ék nem válaszol, nem kommunikál. A 10%-ék fele, ha találkozol vele élőben, nem tud beszélni, pösze, dadog, vagy épp lelki sértült. A maradék maradéka alkalmas párkapcsolati életre, kinézetre és jellemre is. Miért kéne nekem a maradékon kívül akármi is? Én kisportolot, jól kereső, magas és normális értékrenddel rendelkező magyar férfi vagyok. Nem megdgni akarok mindenkit, hanem 1et akarok, de így komolyan mondom... Lutri és vicc. Ez pedig tényleg igaz, tapasztalom még akkor is ha a tetején vagyok valahol:

[link]

Award, egyetértek veled. Azoknak a válaszoloknak a válasza meg nem érdekel, aki érzelmileg próbál megközelíteni tényállásokat. A matematikához sem úgy állunk hozzá: 2+2=? Ha a ? férfi akkor 4, egyébként 3 ha rossz kedvem van. Össze omlana a világ, ahogy össze is fog ha továbbra is ez a tendencia marad, mert a felső 20%-ból felső 10%-lesz, a többi meg süllyed. Látszik is a szaporulaton, nem hiába többen halnak mint születnek...

2019. ápr. 26. 13:54
 33/41 anonim ***** válasza:
Elliot Rogder, mint példakép, aztán csodálkozol, ha értelmileg csököttnek tartanak a nők (meg a férfiak). :D
2019. ápr. 26. 13:59
 34/41 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom ki az, nem is érdekel, a google ezt dobta ki elsőre a hypergamy szóra :) Többi info nem releváns...
2019. ápr. 26. 14:21
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
32-es, nem vagy te felső 20%(bármit is jelentsen ez számodra). Rengeteg nőnek NEM kellenél ezzel a felfogásoddal. Az hogy a társkeresőn sztár vagy, az nem jelent semmit. :))
2019. ápr. 26. 15:18
 36/41 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó azzal, hogy próbálod letördelni az egómat, nem leszel más a szememben, mint a volt feleségem, aki szintén ezt a taktikát alkalmazta, gyengísd, hogy erősebbnek tűnj. Nem nagyon izgat a véleményed, nem vagyok sem sztár, sem don juan, nem is szeretnék az lenni, viszont egyet tudok:

- Ha belenézek a tükörbe, látom az edzéseim (és a normális étkezések) eredményét.

- Ha belenézek a pénztárcámba, akkor látom a több tízéves multat, a sokszor éjszakákon át tartó fáradozásaim a programozási nyelvek között...

- Ha ránézek a mellettem lévő emberre, nem azokat a ledegradáló szavakat hallom, ami belőled árad.

- Ha azt akarom, hogy családi házam legyen, az lett/lesz, ha azt, hogy lakásom, akkor az lett/lesz.

- Nem kifogásokat keresek, hogy mi miért nem lehet, hanem kivitelezem amit akarok, s nem a többit enyomni, hogy akkor annak se legyen, mint ahogy a magadfajták csinálják. Sok van ám belőled, őket gyengéknek tartom, irigyeknek... Nem baj, nem vagyunk egyformák, te keress hozzád hasonlót, én meg keresem hozzám hasonlót.

Apropó: Nem fotós képeket tettem fel, nem photoshop, sem egyéb manipulációs trükkök, pont azért, hogy a magadfajtát megszűrjem vele. 1x belefutottam ilyenbe, többször nem szeretnék :)

2019. ápr. 26. 16:47
 37/41 anonim ***** válasza:
Engem olyan nagyon nem foglalkoztatsz személy szerint, hogy gyengíteni akarnálak, inkább a többi embert nem szeretném hogy ilyen kategórák szerint éljen, mert ez sok embernek rossz. Ezért szóltam hozzá, nem azért hogy téged gyengíteni próbáljalak. Nem támadás volt, inkább csak azt akartam hogy mások ne dőljenek be ennek. Pl ilyen szavak sok nőnél kizáró okot jelentenek: magadfajta. Szóval a stílusod érződik az írásodból. De ha neked bejön az élet, az jó, csak másokat ne tájolj el.
2019. ápr. 26. 17:11
 38/41 anonim ***** válasza:
46%

Akkor ez tudod mit jelent. Mert számomra a következőket:

Tegyük fel, hogy a 32-es válaszoló tényleg rossz felfogású és csak lekezeli kihasználja a nőket és a külsője ellenére belülről negatív tulajdonságú (bár én nem tudom hogy lehet a válaszából ilyet kiolvasni, mert szerintem semmi rosszat nem írt, de most tételezzük fel csak a példa kedvéért ezt az axiómát).

Mint írta közel száz matchje volt, míg egyeseknek évek alatt sem jön össze két-három sem.

Tehát kijelenthető, hogy a nők a neten kizárólag külsőségek alapján adnak esélyt a férfiaknak. Mert a 32-es „rossz felfogású” de mégis több száz lájkot kap míg ha valaki jószívű de átlagos fotó van róla kirakva annak esélyt sem adnak.

És szerintem el lehet gondolkodni azon, hogy hova tart a világ ha egyetlen fotó alapján meg néhány külsőségre hivatkozva komplett emberi sorsokról hozunk ítéletet. Mert bizony azok az ide-oda húzott profilok mögött érző emberi lények vannak.

Ezért sem regisztrálok be a tinderre, mert lehet hogyha valakit 99 elutasítanak és pont én lennék a századik, akkor az a valaki erre reakcióul elmegy és felrobbant egy óvodát. És akkor több tucat ártataln gyermek élete fog az én lelkemen száradni. Tehát én mindeninek adnák esélyt, csak sajnos ezt nem én döntöm el, ugyanis férfi vagyok, jelenleg én meg még nem kaptam esélyt senkitől sem.

2019. ápr. 26. 17:16
 39/41 anonim ***** válasza:
Nem írtam azt hogy ő annyira rossz tulajdonságú lenne, csak azt hogy nehezen hihető hogy ő valahová a felső 20-ba tartozik a párkeresésben és akkor ez érvényes legyen a legtöbb nőre. Attól az ő párja még megbecsüli őt gondolom és jól kijönnek. A tinder az szerintem fotómodell munkához emberek keresésére, esetleg előzetes szerep válogatásra lenne alkalmas, mert ez a másodperc alatti fotótesztelgetés inkább ott válna be.
2019. ápr. 26. 17:25
 40/41 anonim ***** válasza:
37%
32-es vagyok. A felső 20%-ot azért írtam, mert aki tetszik a nőknek, annak rengeteg match lesz, aki nem annak semmi. És az aswad05-által linkelt kép, meg az általam linkelt kép fedi ezt a jelenséget. Én abból a táborból írok, aki jobb oldalt helyezkedik el, de így is egyetértek aswad05 által képviselt logikával és felvázolt hipergámiával. Próbáltam tényekkel alátámasztani, hogy hiába a sok like, ha 80%-a jóval kategóriád alatti személy. Mondod h ne kategórizáljunk, de azért azt te is látod, hogy egy fogatlan, fél füllel rendelkező dadogos ember illik-e hozzád vagy nem... Ha a fejed a homokba dugod, attól a tények tények maradnak, amik fedik a linkelt képeket a hipergámiáról. Utolsó elnézést ha megbántottalak, csak tényleg úgy éreztem, hogy vagy irigység, vagy degradáció van a mondandódban, ha nem így van akkor bocs.
2019. ápr. 26. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!