Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn tényleg a felső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn tényleg a felső 5-10% férfinak könyörög az összes nő randiért/dugásért, a többi férfi meg esélytelen?

Figyelt kérdés

Szinte közhely már, hogy átlagos külsejű férfiként teljesen esélytelen vagy társkeresőn. (És itt az átlagos alatt tényleg matematikai átlagot értek, nem azt hogy ronda)

Ennek a kiderítésére végeztünk a munkahelyi csapattal egy kísérletet, az volt a feladat, hogy mindenki regisztráljon fel Tinderre egy modell külsejű faszi képeivel és kamu adatokkal, esetleg még külföldinek is kiadhatja magát, és nézzük 3 napon belül mi lesz az eredmény. Hát az eredmény tényleg brutális volt. Míg az átlagos férfiaknak évek alatt nem jön össze egy randi sem legtöbbször, úgy 3 nap alatt a modell fasziknak szinte könyörögtek a nők, hogy fussunk össze, vagy már egyből mehetünk lakásra és hajrá. Külön megfigyeltük, hogy a külföldiek még jobban vonzzák a nőket, mintha simán magyar nevet adtunk volna meg. Kitaláltunk random angol, holland meg ilyen neveket, pl. Matthew Theodore Wilson, Jasonn von der Haagen meg ilyen szarságokat és ezeknek dupla annyi match-ük volt, mint a magyarnak kiadott modell fasziknak! Ezt is érdemes elkönyvelni.

Szóval a lényeg, tényleg csak erről szólnak a netes társkeresők? A legjobb férfiak megdughatnak mindenkit, a többinek meg a morzsa sem marad?

2019. ápr. 25. 15:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
nem baj 20-as, téged sem az eszedért szeretnek...
2019. ápr. 25. 18:45
 22/41 anonim ***** válasza:
23%

Akkor megpróbálom egy esettanulmányon keresztül elmagyarázni úgy, hogy kétszámjegyű iq-val is érthető legyen.

Vedd úgy, hogy van ezer férfi és ezer nő.

Sorba rendezzük mindkettejüket a legszexibbtől a legocsmányabbig.

És nagyjából a következő ábrát kapjuk:

[link]

Tehát látható, hogy a férfiak nem különösebben válogatnak, megelégszenek egy átlag nővel is. Szemben a nőkkel, akiknek mindenáron a felső 10-15% kell. Tehát a nők esetében a szebb felő haladva folyamatosan egyre több férfi érdeklődik. Míg a férfiak esetében a szebb felé haladva nincs semmilyen érdeklődés, egészen a felső 10-15%-ig, amikortól kezdve hirtelen mindenki érdeklődni kezd.

És ahogyan már mondtam ennek magyarázata az evolúciós befektetési modell.

2019. ápr. 25. 18:47
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak az ostoba és gyengénlátó nők arányát bizonyítja.

Nagyon könnyen ki lehet szúrni a kamu fotókat, meg kamu ,angol bemutatkozo szövegeket.Nagyon szánalmasan hat.

Ezek a fotók és szövegek szinte "kiugranak" a valós társkereső közegből.Hihetetlen, hogy ennyi nő bedőlne ennek.

2019. ápr. 25. 18:54
 24/41 anonim ***** válasza:
88%
És akkor mér van hogy pl az én barátom a barátnőm szerint ronda, a másik szerint helyes, nekem az ő párjaik egyáltalán nem tetszenek, egy komplett gimnáziumból egy alfa se tetszett, de a nyaraláson tetszett 2 random ember is külsőre, az egyik a barátnőim szerint ronda volt, a másik jóképű, stb stb stb. Úristen mintha nem a való életben élnétek a hülye tesztjeitekkel és grafikonjaitokkal, és az előre elhatározott "ezt akarom látni tehát ez van ott" felfogásotokkal.
2019. ápr. 25. 20:07
 25/41 anonim ***** válasza:
8%

Egy populáción belül eltérő módon rangsoroljuk a hímeket és nőstenyeket. Mert a két nem, nem ugyanazok a paraméterek mentén választ párt. A külső szépség elsősorban csak a férfiak szemében döntő. Mert a nők preferenciáik közül a külső vonzó külső nem a legfontosabb dolog. A nők amikor a férfiakat hierarchiális elrendezés szerint kategorizálják, akkor más egyéb faktorok is vannak amiket számításba kell vennünk, hogy megértsük az alfahímek milyenségét.

2019. ápr. 25. 20:18
 26/41 anonim ***** válasza:
87%
És akkor miért van az hogy barátnők azon nevetnek hogy a másiknak milyen ízlése van? Hiába hangoztatsz olyan tudományosnak tűnő szavakat hogy "populáció", ha a személyiséget figyelmen kívül hagyod. Nem kétféle ember van: férfi, nő, hanem azon belül végtelen változatosság van, és a leegyszerűsített elméleteitek nem a megértést segítik hanem a káoszt növelik :) Mármint bennetek főleg, de másoknak is kellemetlenek a téveszméitek.
2019. ápr. 25. 20:34
 27/41 anonim ***** válasza:
84%
Aswad, ha a RedPill sudreddit azt mondja, ugorj a kútba, beleugrasz?
2019. ápr. 25. 20:40
 28/41 The pale emperor ***** válasza:
96%

Barátnőm regisztrált badoora vagy tinderre mit tudom én. Valamelyikre, lényegtelen. Először egy nagyon jó képet tett ki magáról. Alapból is csinos de ez a kép tényleg nagyon jó volt. Na már most ez az acc 2000(!!!) Matchet vagy mit kapott meg privátot stb. Aztán csinált egyet egy tök hétköznapi talán már előnytelen képpel saját magáról. Láss csodát.....alig volt matche. Na most neki épp van párja csak életében nem használt ilyet és kíváncsi volt.

Biztos csak a véletlen játéka :D

De milyen érdekes...a férfiak is a külsőt látják meg először.

Ezt a sok idióta, haszontalan sirámot amit itt látni...komolyan.

Átlag kinézet-》kevés rajongó

Feltűnően jó kinézet-》 sok rajongó.

Na gyerekek ez nem atomfizika tényleg. Nyilván vannak egyéni preferenciák, de nem értem egy társkeresőn ahol az egyetlen első benyomás a kinézet mi a bánatot vártok???

Jaj tényleg elfelejtettem, hogy a férfiak összejönnek olyannal aki nem tetszik nekik. Nyilván mindjárt jön egy-két huszár, hogy ő a félszemű vagy féllábú, vagy kövér, vagy csúnya nőt is ugyanúgy leszólítja...hogyne.

A vonzalom egyébként szubjektív. Ha valakit vonzónak találsz akkor az a genetikára vezethető vissza. Had ne fejtsem ezt ki most 100+ mondatban.

Szóval a lényeg az, hogy mind két nem a külső alapján dönt. Ez egy másodperces dolog egyébként érdemes utánaolvasni.

Nem kell itt sipákolni, hogy külföldi, meg izom meg mit tudom én miket szoktatok még írni.

Tény. Pont

2019. ápr. 25. 20:47
 29/41 anonim ***** válasza:

Aswad05 ritka okos ember vagy. Vagy okoskodó???

Meséld már el nekem hogy a #16-os válaszom miben is volt téves? Amit a te hiperbolás elemzésed és esettanulmányod megcáfol?

-a jóképű fêrfiak vonzóbbak a nők körében mint az átlagos vagy csúnyák...

-Külső+siker= vonzalom minden nőnek....

Fejtsd már ki hogy mi az eltérés az általam leirt dolgok és az általad levezetett "matematika" között???

Ha az emberi kapcsolatot.érzelmet és vonzalmat hiperbolával és hasonlókkal akarod megmagyarázni akkor tuti nem tartozol a 10-15% ba.

2019. ápr. 25. 20:53
 30/41 anonim ***** válasza:
17%

Komoly traumák rákényszerítettek, hogy személyiségpszichológiát kezdjek tanulmányozni. Több könyvet, kutatást is elolvastam a témában és előadásokat is hallgattam a témában jártas tudósoktól. Az utóbbi hónapokban pedig mégjobban beleástam magam a témába, jelenleg is egy kutatást készítek (saját szakállamra), ami komparatív személyiséglélektannal foglalkozik a sikertelen férfiak esetében. Tehát valamennyi fogalmam azért van a személyiségpszichológiáról. És meg kell, hogy mondjam ez sem jelent garanciát semmire sem. Vannak melankolikus pasik akik sikeresek és kolerikus pasik akik pedig nem. A myers-briggs teszt személyiségjegyei közül, amelyik jegy a 16 közül a legszexibb a nők körében, azok közt van a legtöbb remete meg magányos farkas is. Szóval ki érti ezt? Ez is csak egy tényező, amit bele kell kalkulálnunk az egyenletünkbe, de nem döntő faktor.

Az nem tudom mi. Ezeket én döntő részben magamtól találom ki kutatásokra, statisztikákra és megfigyelésekre alapozva.

Ezért magyarázom én itt a társaságnak már mióta, hogy a netes társkeresést jobb hagyni a fenébe:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

És itt nem sipákolni kell, ezt jól látod. Hanem fel kell mérni a kudarcunk okait, hogy kidolgozhassunk egy stratégiát, amivel kiküszöbölhetőek lesznek az esetleges jövőbeli vereségek. A nők az izmos pasikat preferálják és én nem vagyok izmos? Akkor kigyúrom magam! Ezt meg is tettem, de ez még nem elég semmire.

A nőknek bejönnek a külföldiek? Nos, ez esetben sincs okunk beülni a sarokba picsogni, hanem csak taktikát váltunk. Miután feltérképeztük a helyzetet és megértettük ennek evolúciós okait, ami jelen esetben a beltenyésztettség elkerülését elhárító exogámiára vezethető vissza, akkor más készen is állunk a taktikánk megváltoztatására. Én ebben az esetben a fordított pszichológiát alkalmazom, azaz ha az itteni nők a külföldi pasikra buknak, akkor az azt feltételezi maga után, hogy az itteni külföldi nők a helyi magyar pasikra buknak.

Ezt kipróbálandóan ma a hétkerben egy szórakozóhelyen szóba is elegyedtem két koreai csajjal, majd két párizsi fekete nővel is. Ez utóbbinál az egyik nőnél sokkal több sikert értem el, mint egyébként, de örömöm nem tartott sokáig, mert kiderült, hogy otthon Párizsban férje van. Így kudarcba fulladtam. Ez pech.

De a lényeg az egészből, hogy ha probléma van, akkor az sosem megoldás, hogy elkezdünk panaszkodni meg leülni sirdogálni (rosszabb esetben gyűlölködni a nők iránt). Ugyanis az a megoldás, hogy elkezdünk gondolkodni, megérteni az okokat és kidolgozni egy jobb stratégiát.

Nem arról van szó, hogy nincs úgy ahogyan leírtad. Csak a te kijelentésed olyan mintha én azt mondanám, hogy: „Spárta Európában van.” Ez csakugyan igaz, de ez önmagában kijetésre vár, mert így nem sok segítséget jelent, nem ártana pontosítani, hogy egészen pontosan Görögországban van a Peloponnészoszi-félszigeten az é. sz. 37. fokán és a k. h. 22.

Azzal pedig én is tisztában vagyok, hogy az érzelmek összetett dolgok. De ettől függetlenül ezekre is mind van tudományos magyarázat, noha nem is mindet ismerjük még jelenlegi tudásunkkal, mert annyi sok tényezőt számításba kell vennünk ennek a folyamtnak a leírásakor.

De végtére is az érzelmek nem mások mint az idegrendszerünkben létrejövő neurokémiai folyamatok.

2019. ápr. 26. 03:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!