Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönnétek egy puritán férfival?
Attól függ, mit jelent neki az, hogy puritán. Én az egyszerűség híve vagyok, és utálok megvenni felesleges dolgokat. Nagyon vonz a minimalizmus, vagyis amikor csak olyan tárgyaid vannak, amiket tényleg használsz, vagy nagyon szorosan kötődsz hozzájuk. A hobbijaim többsége olcsó, vagy ingyen van. Szórakozásra sem költök eszetlenül. Ha ezt puritánnak lehet nevezni, akkor nagyon jól összeillenénk.
Viszont vannak olyan céljaim az életben, amiket a párommal együtt szeretnék megélni, és ezekhez kell pénz. Régi vágyam eljutni néhány helyre, családi házba költözni, amit a saját ízlésünk szerint rendezünk be, stb. Természetesen nem várnám el, hogy mindent a férfi fizessen, de azt igen, hogy mindketten tegyünk a céljainkért, anyagilag is. Ha erre nem hajlandó, vagy engem is rá próbál kényszeríteni, hogy a számomra fontos dolgokon spóroljak, akkor nem illenénk össze.
Egyszerűség híve vagyok
pl-Azt mondom a ruha legyen tiszta ne márkás
nincs az hogy iszonyú drága valamit veszek cipőt mondjuk mert ez a menő
étkezésnél semmi olyan ami drága jó a szalonna is házi kenyérrel
Nem flancolok hu a vodka a menő ígyunk havi talán 1-2 sör és kész
házam van itt viszont modern cserep eső csatorna külső höszigeteles müanyag ablak ajtók
nem szeretek tömegbe lenni
jobban kedvelem a kertet a természetet
A puritánok az angol és amerikai protestánsok egy csoportja. Céljuk az volt, hogy az Anglikán Egyházat megtisztítsák a korábbi katolikus liturgia maradványaitól, illetve a püspök szerepét és az egyházi hierarchiát is vitatták.
Ma már nem hiszem, hogy vannak vagy nem így hívják őket. Alapvetően valláskülönbség miatt nem jönnék össze ilyen férfival. :))
Ezenkívül elvetették a szórakozást, a táncot, színházat, stb.
Ha viszont puritánság alatt a túlzott, mindenen spórolást érted, akkor se jönnék össze ilyen emberrel. Nem pazarlok én sem, de az ember időnként megérdemli, hogy ünnepeljen, minőségi ételeket egyen, minőségi helyen szórakozzon és ne mindennap ugyanolyan szürke legyen.
Ha még azt írtad volna, kérdező, hogy a ruha legyen minőségi, ne márkás, arra még rábólintanék. De hogy te a tisztaságot, ami annyira alapvető kellene, hogy legyen, hogy fölemlegetni sem szabadna, te külön erényként tálalod, hát az elég sokatmondó.
Ja, igen, továbbá nem jönnék össze olyan emberrel, aki az anyanyelvének alapvető nyelvtani szabályaival (-ba, -be kontra -ban, -ben ragozás közti különbség) és helyesírásával sincs tisztában, központozásról (vessző használatával a szöveg értelme szerinti tagolás) meg valószínűleg nem is hallott sose.
Ja, igen, szalonna meg, pfff... nekem az alapból pfúj kategória.
Te mondjuk például a vegánságot, vagy akár csak az egészségtudatos étkezést is valami úri huncutságnak tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!