Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti össze jönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze jönnétek egy olyan férfival aki volt már börtönben?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért volt börtönben az adott férfi?
2016. febr. 12. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Attól ffügg miért meg hogy attól eltekintve vonzódom- e hozzá.

19/L

2016. febr. 12. 10:59
 3/13 anonim ***** válasza:
ja igen, nem mindegy hogy 10 ezres bírságot ült le 2 napig, vagy gondatlanságból embert ölt és 2 év
2016. febr. 12. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Sokat számít, higy miért ült, és mennyi ideig. Lelkileg mennyire tudta feldolgozni... Nekem volt egy ismerősöm, aki két nap miatt még évekkel később is sajnáltatta magát. Ez számomra totál kiábrándító, ráadásul nem is vonzott az illető úgy igazán. Utólag belegondolva, ha normálisan tudja kezelni, és nem emberölés, vagy egyébb súlyos dolog miatt ült, és vonz a személyisége, akkor lehet.
2016. febr. 12. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kövezzetek meg, de nem. És mindegy, hogy miért ült.

Egyszerűen nem tudnék belenyugodni, hogy jobbat nem találtam, kínos lenne a barátaim, a családtagjaim előtt. Nem vagyok sznob, nem a Rózsadombon élek (ott azért van bőven bűnöző, de ebbe nem megyek bele...), de az én családomban nem fordult még elő olyan, hogy valakit lesitteltek.

És nem is akarom, hogy ez változzon.

Rengeteg pasi van a világon, keresnék olyat, aki miatt nem kell elsüllyedni, ha megkérdezik a múltjáról a szüleim.

2016. febr. 12. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
#5 Nem kövezünk meg, de attól hogy valaki ült börtönben, még nem bűnöző.
2016. febr. 12. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
6%
Hát persze ez a menő a nőknek,igazi rosszfiú!
2016. febr. 12. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:

6-nak.

Akkor világosíts már fel légyszíves, hogy kik ülnek börtönben, mert ezek szerint én teljesen el vagyok tévedve.

Én úgy tudom, ha biztosan akarok látni bűnözőt, akkor vagy benézek egy börtönbe, vagy megnézek egy parlamenti közvetítést.

2016. febr. 12. 11:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindegy miért ült,NEM!

De nem azért mert úgy gondolom rossz ember,van barát aki ült börtönben és nem tartom rossz embernek,hibázott,leülte,megbánta.

De van egy gyerekem,és nem lenne neki jó példa,tehát nem.

2016. febr. 12. 11:57
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
#8 Ha vannak bűnözők szabadlábon, akkor eléggé logikus következtetés hogy vannak ártatlanok is börtönben. Az igazságszolgáltatás nem tökéletes.
2016. febr. 12. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!