Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan azért szavaznak a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan azért szavaznak a kis mellekre, mert az vékony nőre utal?

Figyelt kérdés

A "szavaznak" alatt azt értem, amikor itt látatlanban, minden más adat nélkül a "Kicsi vagy nagy mell inkább?" kérdésre 99% a kicsire szavaz.

Ez leginkább azért van, mert tudják, hogy a kicsi mellhez vékony (tehát mondjuk 170/45-50), de a legrosszabb esetben is normál (170/55-60) alkat társul, míg a nagy mellek kifejezetten ritkák nem hogy vékony, de normál alkat esetén is?

Jó, persze vannak lányok 70-75D kosármérettel is, de az E-F-G-H kosár már elég ritka.

2019. ápr. 23. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Igen. És nagyobb eséllyel nem lóg.
2019. ápr. 23. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Mindenesetre remélhetőleg nem egy túlsúlyos vagy dagadt nőre utal....
2019. ápr. 23. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
49%

Aki látott már nagy mellet, tisztában van vele, hogy van egy természetes esése/lógása. Aki szereti a nagy melleket, azokat ez egyáltalán nem is zavarja.

Feleslegesen parázni a mell témán, a legtöbb férfi nem mell alapján választ nőt... Az én páromnak is volt kismellű barátnője is előttem 0 mellel, dagadt is jó nagyokkal, én meg a köztes vagyok szintén nagyokkal.

Aki csak a mellért akarna, vagy épp kerülne, annál jobban is jársz, ha kihagyod. Az ilyen felszínes suttyókkal amúgy sem mennél sokra..

2019. ápr. 23. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az elég elönytelen ha egy nő kövér és kicsi a melle. Nekem volt olyan barátnőm aki soványvolt és nagy formás mellei voltak de nekebb jobban tetszik ha kicsi a nő melle . Most lehet sokan hülyének néznek majd.
2019. ápr. 23. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem inkább 50-50% az arány, vagy nem tudom, te milyen matekot tanultál...

De egyébként nem. Én például azt szeretem, ha kicsit teltebb a lány, nagyon kis mellekkel.

2019. ápr. 23. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

A melleken szinte semmi nem múlik nálam.

Nekem fontosabb hogy a nő formásan sportos legyen.

De valaki a mellekre hajt.

2019. ápr. 23. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A formás popsi többet számít. :D
2019. ápr. 23. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem feltétlenül igaz! Pl én ismerek olyan lányokat akik vékonyka és nagy mellűek van és fordítva is olyanokat akik kicsit vastagabbak (nem kövérek) de kicsi a mellűek

De akárhogy veszem észre a pasik jobban szeretik a közepes vagy nagy melleket de ugye általában a nők nagyjanak kicsi a melle

De pl az én barátnőmnek nem lehet be határolni :D jo oke persze be lehet de valahogy ugy van hogy három havonta kicsit meghizik (ami nagyon jo mert a fenekére a combjaira meg a mellére megy!!!) de amikor le fogy nos akkor is nagyon jol néz ki valahogy annak is meg van a hangulata de pl a feneke olyan mint ha két különböző ember feneke lenne :D ez talán azert van mert alapból vékonyabb a dereka, csipoje

De igen ha választanom kellene a nagy mell és a kicsi közt akkor maradok a kicsinél mivel azok a kombinációk amik neki vannak az üt mindent és akkor már felboritana a dolgokat :D

2019. ápr. 23. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Alapjában véve igen. De nekem mellette szexuálisan is vonzó a kicsi. Vagy inkább úgy mondom, hogy nem kevésbé vonzó mint a nagy.

De nekünk férfiaknak amúgy is jellemzően szélesebb palettán jönnek be a nők, van persze “esetem”, de az sem csak egy szigorúan körberajzolt típus

2019. ápr. 24. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy rájödtél kérdező 👏
2019. ápr. 24. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!