Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként mennyire nehezíti meg a társkeresést, ha nem tervezem a családalapítást?
Annyiban “nehezíti” meg, hogy ha elkezdtek ismerkedni és kiderül, hogy ő mindenképp családot szeretne alapítani a közeljövőben, akkor elválnak útjaitok. De ez bármilyen más szempont alapján is kiütközhet, tehát ez miatt nem fogsz kirívóan kilógni a sorból.
Elég sok családcentrikus sráccal beszéltem mostanság, de ők se küldtek el a sunyiba mikor kiderült, hogy ütköznek a nézeteink. Szóval ez nem feltétlen olyan szempont, ami miatt esélytelen lenne egy kapcsolat vagy az ismerkedés.
Szerintem inkább olyan férfit nehéz találni, aki akar családot. Én akarok, de ezzel általában egyedül vagyok...
27N
Minek a jelen pillanat teljességét elrontani ilyen értelmetlen elhatározásokkal?
Ki tudja, lehet, találsz egy férfit, akitől szeretnél majd gyereket. Az élet egy hullámzó tenger, mi pedig a tengerrel változunk.
Cseréljünk pár napra életet :D Veled egyidős vagyok, én csak olyan férfiakkal találkozom akik vagy egyáltalán nem akarnak gyereket vagy valamikor egy messzi messzi, távoli jövőben közel negyven évesen.
Kellemetlen ha 30 előtt szülő szeretne lenni az emberlánya.
Az én párom is csak 30 körül akar majd gyereket, tehát 5-10 év múlva, meg házasságot is. De ha véletlenül becsúszna,akkor szerintem vállalná, bár most nekünk tényleg nem ez lenne a legidealisabb. Ha tényleg komoly egy kapcsolat, akkor ilyenkor vállalják a felek a felelősséget, meg más helyzetekben is.Én sem vagyok amúgy oda a gyerekekért, de ha a másik akar, akkor hajlandó vagyok beszélgetni vele erről.
Mondjuk a pasiknál is személyiségfüggő, hogy ki mennyire akár gyereket, mikor, és hányat, az exem például elég hamar akart gyereket és házasságot. Mindenkinek különbözőek az igényei ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!