Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg azon egy lány/nő, ha olyan képet kérek róla, amin nincs rajta 4-5 réteg alapozó, szemfesték stb?
Néha online próbálok társkeresőzni és nagyon sok olyan képet küldenek magukról a szebbik(?) nem képviselői, amin vagy totál szét vannak púderezve vagy facebook alkalmazással simítják szét az arcukat.
Ha szólok nekik, hogy szeretnék egy természetes képet látni róluk, akkor lebunkóznak és letiltanak. Úgy gondolom, hogy az őszinteség, már az első vakolatreklám kép alapján megbukik...
Ennyi erővel a hapsik is nyugodtan bekamuzhatnak +/-x évet, azt úgy is csak a papírjai látjátok, amúgy meg közötök nincs a papírjaihoz. Ha egy fickó egy mosakodást követően rányitás alapján dob, az kB ugyan az, mintha a csaj tök elvan a hapsival, de egy számot látván tovább áll. Értem én, kozmetikázta a valóságot egyszóval hazudott, de az erős smink és a sok filter is a valóság kozmetikázása.
32/f
A pasik nem sminkelhetnek, igy ők inkább máshogy hazudnak.Ráadásul mint a vízfolyás.
Volt pasi, aki ismerkedéskor 180 cm magasnak mondta magát és foton elég magasnak is tűnt, aztán randira valahogy összement, vagy nem tudom...de akárhogy is néztem, nem volt egy milliméterrel sem magasabb nálam, pedig én 168 magas vagyok csak, és nem volt rajtam magas sarku.De meg is kérdezte, hogy nem okozott-e csalódást? Hát, a magassága nem.A hazugság inkább.De tudnám folytatni.
Fotókkal kapcsolatban: én nem sminkelem erősen magam, de volt olyan pasi, aki randi után, miután már ugye látott élőben is , kevés, szolid sminkkel, azért kért még rólam randi után smink nélküli fotót is.Aztán kért olyat, amin egyszerű ruhában, pl hálóruha vagyok.Na itt kaptam tőle agyfaszt! Pedig addig nagyon jól kijöttünk, de ezzel kiakasztott nagyon.Le is ráztam, nem kell ilyen idegesítő alak, aki ennnyire csak a külsőn lovagol.
A férfiak nem sminkelnek (bár ismertem olyat, aki elhasználta anyja alapozóját pedig anélkül is elég szép volt)nagyrészük semmit nem tesz azért, hogy kicsit is vonzóbb, kívánatosabb legyen a nők szemében.Szőr kilószámra,ápolatlan haj, potroh, 1 hétig ugyanaz a ruha.Bőrápolás, fogmosás minekaz.Ez nem baj..ez csak természetesség.Követnünk kéne a példájukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!