Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adam*0 kérdése:
Azt a kérdést szeretném feltenni hogy mint nők ti mit gondoltok arról hogy az a réteg amire én vágyok nem nagyon jár bulizni inkább a barátibb családiasabb légkört kedveli de mégis hol találhatok rájuk? (fiús körökbe mozgok)
Figyelt kérdés
nagyon mosolygós, kedves jószívű vagyok amit sokan sajnos ki is használtak.. ,olyan embert keresnék aki tiszteli az őszinteséget és mindennél fontosabb a bizalom számára, egyébként nem tartom magam sem különlegesnek sem csúnyának a sportolást imádom :) Ezért is írtam ide kíváncsi vagyok a véleményetekre2016. máj. 3. 19:17
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyen a párom pont :) Ő idősebb nalam joval. A korombeliekkel sosem ertettem meg magam. Szerintem az a titka hogy nalad idosebb legyen a férfi legalabb 10-15 evvel akkor lesztek érettségben egy szinten kb. A helyszin az mindegy szerintem, bárhol rád találhat a szerelem. Sokan mondják hogy discoban nem lehet ismerkedni, mi ott ismerkedtunk meg és 10 éve egyutt vagyunk. Sok sikert :)
2/4 anonim válasza:
Szia
Én sem járok bulizni, nem iszom csak nagyon ritkán azt is mértékkel. Nem dohányzom. Tanulok ismerőseim igazi könyvmolynak neveznek. Engem is páran kihasználtak meg átvertek már sajnos.
23/L
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat azt viszont elfelejtettem írni hogy férfi vagyok és fiús köröket arra értettem hogy autós találkozok, ipar, emelett szerintem egy férfi is lehet ugyanolyan érett mint a vele egyidős nők persze elismerem a többséghez fiatalabb nő illik, viszont én valamiért jobban el tudok beszélgetni az idősebbekkel.
2016. máj. 3. 19:56
4/4 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem függ össze az, hogy ki mit csinál szabadidejében meg az, hogy hogyan bánik a párjával és mennyire becsüli meg őt. Az én párom pl szeret elmenni a haverjaival (vagy velem) inni, dohányzik is, de ettől függetlenül maximálisan tisztel, őszinte velem, és úgy bánik velem, mint egy királynővel.
Sok nagyon rendes srác jár szórakozni, akár rendszeresen is. Ettől függetlenül szétnézhetsz sporteseményeken vagy könyvtárakban, kávézókban is, egyetemen, ha még tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!