Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy barátnőmnek elárultam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnőmnek elárultam, hogy ismerkedek egy sráccal, ő meg kifecsegte az egész iskolának, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Orvos, sokan járnak is hozzá, meg senkinek, tényleg semmi köze hozzá....

Ez nagyon szíven ütött... Egy valakinek elmondta, tudja az egész iskola...

2019. ápr. 21. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1. A baratnovel egy utolso beszelgetest erdemes megejteni, majd pedig ha valaha tarsasagban szoba kerul a szemelye nyugodtan oszd meg, hogy kifecsegte a titkodat. A pletykalkodo embert ugy lehet megleckeztetni, ha mindenkinek elmondod rola az igazat.

2. Elhiszem, hogy kinosnak erzed a helyzetet. A teendod attol fugg, hogy csak a hatad mogott sutyorognak, vagy szembesitenek is vele es gunyolnak miatta? Ha nem piszkalnak vele nyiltan akkor csak nyeld le ezt a bekat es foglalkozz a kiszemelteddel, ha bantanak, akkor meg a leheto legontudatosabban allja bele a temakorbe. Beszelj konnyeden a temarol, kerdezz vissza szeles mosollyal, hogy ugye szerinted is jo pasi? Vaganysaggal, humorral, konnyedseggel le tudod szerelni a gunyolodokat, a magyarazkodas es a tagadas csak ujabb tamadast fog szulni.

Aterzem a helyzeted, engem meg altalanos iskolaban arult el egy kozeli baratnom. Nyugi, kb ket hetig leszel tema, aztan lesz egy ujabb aldozata es teged elfelejtenek.

2019. ápr. 21. 20:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát, de magyaráztam neki, hogy 3 rendelőben dolgozik, ki tudja ki jár hozzá innen (sokan, egy egész körzet, plusz a magánbetegei), ezért nem verem nagydobra... Nem akartam, hogy pletyjáljanak...

Direkt. Egyébként most hihetitek, hogy huu de gazdag, meg a pénze miat... De eddig csak minuszban van, plusz nem is kapok tőle ajándékokat, vagy vagyok "kitartva", ezt is megkaptam, ami nagyon rosszul esik. Ez annyira.

Mástól nem tudhatta meg senki...

2019. ápr. 21. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kontrazz ra a vadakra, mosolyogj felsobbrenduen es tudatositsd magadban, hogy nem kell ezeknek az embereknek megfelelned.

Es azoknak se magyarazkodj, akik itt bantanak. ;) Nem kell bebizonyitanod semmit, csak elvezd a doki tarsasagat!

2019. ápr. 21. 22:55
 14/16 A kérdező kommentje:

Egyértelműen ő pletykált, de ez hihetetlen...

Azt sem tudom, hogy pontosan mit... Azt már megkaptam, hogy kitartott lotyó vagyok.

2019. ápr. 22. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz mások véleményével. Te pontosan tudod, hogy nem a doki pénzére hajtasz, hanem megtetszett, mint férfi.

Másrészt a többi csaj előtt is ott volt a lehetőség, hogy felszedje a dokit.

Az meg kiderült, hogy a barátnőd nem barátnőd, csak pletyka partnered.

Amúgy sok boldogságot, remélem 5 szép gyereket csinál majd neked a doki:)

2019. ápr. 23. 21:07
 16/16 A kérdező kommentje:
20-at 😂😂😂
2019. ápr. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!