Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fogok tetszeni valamikor egy lánynak?
Figyelt kérdés
Nem szoktam látni azt hogy pl utcán rámnézek a lányok, pedig magas vagyok, ami elvileg tetszik neki. Mondjuk csak átlagos arcom van szerintem, és nem is vagyok izmos.
Nem volt barátnőm, sosem. Eddig csak 1 lánnyal találkoztam akit a neten ismertem meg, neki bejöttem, és szép lány volt. De sajnos nem lett vele kapcsolat.
Mi lehet velem a gond? Rossz érzés hogy nem kellek senkinek.
2019. ápr. 16. 18:58
1/5 anonim válasza:
Mondjuk mert ahhoz, hogy valaki kapcsolatot akarjon veled édes kevés a külső. Semmit nem írtál arról, hogy milyen a személyiséged, feltételezem mert nem is vagy vele tisztában, hogy emiatt akar veled valaki kapcsolatot és nem pedig a külsőd miatt.
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom #2-hez.
Ennyi van benned. Bennem is. Nulla senkik vagyunk.
4/5 anonim válasza:
26 éves örökszűz dagadékként tapasztalatból mondanám, hogy NEM, de a helyzet az, hogy nem vagyunk orákulumok, és benne van a pakliban, hogy lesz, akinek mi leszünk a nagy Ő. Itt inkább az a probléma, hogy mikor lesz ez? Csak mert 35 évesen már olyan szintű lelki roncsok leszünk, amin a világ legjobb nője (külsőre, belsőre, intelligenciára értve legjobbja) sem tudna helyrehozni. Igazából én már 26 évesen itt tartok szerintem.
5/5 anonim válasza:
# 4 nem lesz olyan, hogy sétálsz az utcán, és hirtelen valakinek te lettél a nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!