Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tudok tetszeni egy olyan lánynak?

Figyelt kérdés

Egy olyan lányról van szó, aki nagyon gyönyörü, és szingli, olyan pasik jelölik be fészen akiknek van, kocsi, tattoo stb

Most indultam el kresz tanfomyamon "B", lesz tattoom is, és nem ö miatta ha nem magam miatt, egy olyan lányról van szó aki meg kaphat akár milyen jó pasit, de vajon én be jövök neki? Vagy én is váljak olyanná akinek van mindene? PL kockahas, autó, tattoo.

Az a fura hogy télleg nagyon jó nő, és mégis szingli, vajon ennek mi lehet az oka? Mire vár?

2015. nov. 10. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el azon, hogy miért lennél jobb az összes többi pasinál aki próbálkozik nála? A lányok nem igen adják szintjükön alább, a jelentkezőkből pedig a legjobbat válasszák.
2015. nov. 11. 00:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert tudnék gondoskodni róla, szeretni, ölelni, melete ébreni, boldog lenni.
2015. nov. 11. 00:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Dmit kérdeztél olyan el gondolkodtato, mert hát az összes férfi azt csinálná mint én.
2015. nov. 11. 00:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Amit*
2015. nov. 11. 00:51
 5/7 DarthQtya ***** válasza:
Ako legyen ketszer annyit TATTOO-d mint a tobbiknek egyut. Es ako ted azt facere ,hogy menyi tatto-d van, es ha neked tobb van te vagy jobb. Hajra.
2015. nov. 11. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a baj a leírásodból látszik, hogy nagyon beakarsz vágódni a lánynál és amit most úgy gondolsz, hogy magad miatt van, az valójában a lány miatt. Azért tudom ezt, mert én is ilyen voltam csak én lány vagyok és nekem is érdekes mód az kezdett el tetszeni ami a kiszemeltemnek: stílus, ruha, stb. Mire eltűnt a rózsaszín köd rájöttem ez rohadtul nem én vagyok. Ezt a tetkós dolgot gondold át mert nem fogod tudni visszacsinálni. A kérdésesre válaszolva, ha nem tetszel neki úgy ahogy vagy akkor nem ő az aki neked való. Ha az elején már erőlködnöd kell hogy lenyűgözd akkor gondolj bele mennyi energiába fog kerülni fenntartani a kapcsolatot, ha összejönnétek. Légy önmagad és ha így is tetszel neki akkor duplán nyertél. :)
2015. nov. 11. 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:
A lányal még nem beszélgetem, csak szertenék, csak azt nem tom hogyan közelitsem meg. A tattoo magam miatt lenne, nem miatta. :)
2015. nov. 11. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!