Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem akarnak komoly kapcsolatot manapság?

Figyelt kérdés

Tudom mert a nők ilyenek, olyanok de nem mind egyforma, akiket megcsaltak meg stb. megértem hogy ezt gondolják de vannak normális lányok még, én is az vagyok és olyan szinten nincs szerencsém ebben hogy az már vicces, mindenki csak szexkapcsolatot akar vagy azt se...

De miért?

20l

2019. ápr. 15. 16:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon sok férfi akar komoly kapcsolatot.

A haverok, kollégák 90%-a átlag srác, és örül, ha talál egy normális nőt.

Viszont van az a 10%, akinél tényleg sorban állnak a csajok. Ők nem csak komoly kapcsolatot nem akarnak, de már várni sem nagyon, mert mindig van fél tucat csaj körülöttük, és mindig akad 2-3, aki azzal akarja a konkurenciát beelőzni, hogy sz első randin letérdel.

Érdekes módon a nők valami miatt mindig az ilyen pasikról általánosítanak, hogy a férfiak úgy általában nem akarnak komoly kapcsolatot.

Disclaimer: van persze pár olyan srác is,aki nyomja, hogy neki azért nem kell, mert a nők ilyen-olyanok, ől általában csak megzakkantak a magányban, és most nyomják a savanyú a szóló dumát, de a GYK-t leszámítva nincsenek túl sokan.

2019. ápr. 15. 17:52
 12/25 anonim ***** válasza:
13%

"mindenki csak szexkapcsolatot akar vagy azt se"

Te mit akarsz? Szűz vagy még? Szexelsz házasság előtt?

Ha nem vagy szűz, akkor nincs min csodálkoznod, ugyanis te is "tápláltad" valaha a férfiak szexéhségét.

Ha szűz vagy, akkor pedig keress egy szintén szűz férfit magad mellé, akivel ha minden klappol összeházasodhattok.

2019. ápr. 15. 18:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mit akarnak a férfiak, az a lényeg, amit te akarsz! Aki nem olyan, azt selejtezd le, aki meg kell neked menj utána. Millió olyan férfi van, aki "nem akar semmi komolyat"-ból mégis megállapodik.
2019. ápr. 15. 18:21
 14/25 A kérdező kommentje:

Állítólag nem vagyok csúnya, és mondják hogy aranyos lány vagyok de mégsem találok olyan fiút aki komolyan gondolná, pedig több életkorú férfival beszéltem már vki csak szexet akart vagy benyögte 2 hét után hogy ám nem akar komoly kapcsolatot

Én pedig csak azt de elkerülnek az olyan srácok, pedig nem lenne nagy igényeim

2019. ápr. 15. 18:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Én pedig csak azt de elkerülnek az olyan srácok, pedig nem lenne nagy igényeim"

keress normális srácokat, és ne csak várd, hogy a szexre éhesek megszólítsanak.

2019. ápr. 15. 18:48
 16/25 anonim ***** válasza:
16%
Egy átlagos nő mit tud behozni a kapcsolatba a használt punciján, és a személyes frusztrációján kívül?
2019. ápr. 15. 18:49
 17/25 anonim válasza:
81%
Fiú létemre én fogok neked egyet. Ennyire menthetetlen nem lehetsz.
2019. ápr. 15. 19:32
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

20 évesen mégis mit akarsz? A seggeden a tojáshéj! Ebben a korban nagyon kevesen akarnak "komoly kapcsolatot", mert ők maguk sem komolyak még! Majd pár év és beérik a korosztályod. Addig meg tűt a szénakazalban!

Majd meglátod...

2019. ápr. 15. 20:29
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Ha komoly kapcsolaton életre szóló, családalapítási szándékú kapcsolatot értesz, akkor manapság inkább olyan 35 körüli, vagy még ennél is idősebb férfiak körében van csak erre igazán esélyed, kivéve azokat, akiknél vallási meggyőződésből tiltott a másmilyen célú testi kapcsolat. A fiatalabb férfiak még élvezni akarják az életet, s tisztában vannak azzal, hogy ha komolyra fordul a dolog egy nővel, azaz végleges párnak hiszik őket, onnantól már 1-2 évnél tovább nem lehet húzni a házasságot és gyerekvállalást, s attól kezdve visszavonhatatlanul vége a szabadságnak, a könnyed életnek. Vagy azt kell elfogadnod, hogy 35 körüli vagy afölötti a társad, vagy azt, hogy nem úgy tekint rád, mint végleges társra, akivel össze akarja kötni az életét (és igazából nem is keres még ilyet). Ha fiatalabb férfi mutatna ilyen szándékot, azt mindig fenntartásokkal fogadd, mert jó eséllyel csak hiteget.
2019. ápr. 17. 06:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Általában a tizenéves srácok egy életre keresnek barátnőt.egvan a szerelem, majd együtt éljük le az életünket...de a tizenéves lányok meg még kipróbálnának ezt-azt... utána a srácok meg úgy vannak vele, hogy tesznek a p***ákra magasról...

Arról nem beszélve, hogy a nőknek olyanok az anyagi elvárásai, ami kb sokkoló és 22 felett (amikor rájönnek, hogy saját zsebből nem megy a királylány élet, apu meg már megunta) a férfitól várják hogy folytassa, amit a szülei abbahagytak.

Erre meg egyre kevesebb férfi vevő.

Nekem 27 körül érett be a fejem a komoly kapcsolathoz, addigra rendeztem magamban a sebeimet és a nőkhöz a hozzáállásomat.

Most meg egyedül vagyok, mert rosszul vagyok, hogy a nők első 3 kérdésének része a "mivel foglalkozol?"... Még a nevemet is alig tudja...

2019. ápr. 21. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!