Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság, az számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság, az számít egy nőnek, ha egzisztenciálisan fejlődsz?

Figyelt kérdés
Tehát,ha több pénzed van?
2019. ápr. 15. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilván igen...
2019. ápr. 15. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Itt gyk-n biztos.

A valós életben nem mindenkinek.

Nálam pl. az anyagi nem az első 5-ben szerepel.

Nálam a következők a fontosak: ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, legyen hűséges, legyen tisztelettudó, szeressen majd családot alapítani, legyen reális önképe, szeresse magát, szeressen a természetben lenni.

2019. ápr. 15. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek számít ez. Van akinek kevésbé, rib,anc-hímringyóknak pedig nagyon
2019. ápr. 15. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:

"Mindenkinek számít ez. Van akinek kevésbé, rib,anc-hímringyóknak pedig nagyon"

Nekem ugyan nem számít... Két kivételtől eltekintve sokkal normálisabbak voltak azok a barátnőim és egyéb lány ismerőseim, akik nem gazdagok.

Én nagyon jól keresek, de szegény családból származom, szóval nekem a gazdag emberek többsége által képviselt stílus nagyon nem jön be.

2019. ápr. 15. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok embernek számít, csak kevesen vállalják el. Sokan szeretik becsomagolni az anyagiakat abba a mondókába, hogy a másiknak "legyenek céljai" és "akarjon fejlődni az életben".
2019. ápr. 15. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen és kizárólagosan igen!!!!

Állitólag mindegy hogy honnan csak folyamatosan fejlődj.

( persze ez ugyanolyan kamu mint más amire azt mondják hogy nem számit de legyen egy minimum )

Hogy legyen terved 5-10 évre, hogy ne csak sodródj az életbe hanem törj előre. Ezt lehet pénzéhségnek mondani , vagy lehet a fejlődés igényének nevezni. Attól függ milyen a nő.

De ha tunya , ambició nélkül " nekem ennyi elég" tipusú fickó vagy akkor az nagyon a felejtős kategória.

2019. ápr. 15. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Honnan lehet tudni kinek mennyi pénze? Sehonnan. Főleg ma, amikor a milliós bankszámlás emberkék busszal járnak, aki meg feszít a lízinges bömösben, sokszor 2ezerért tankol bele.
2019. ápr. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!