Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság, az számít egy nőnek, ha egzisztenciálisan fejlődsz?
Itt gyk-n biztos.
A valós életben nem mindenkinek.
Nálam pl. az anyagi nem az első 5-ben szerepel.
Nálam a következők a fontosak: ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, legyen hűséges, legyen tisztelettudó, szeressen majd családot alapítani, legyen reális önképe, szeresse magát, szeressen a természetben lenni.
"Mindenkinek számít ez. Van akinek kevésbé, rib,anc-hímringyóknak pedig nagyon"
Nekem ugyan nem számít... Két kivételtől eltekintve sokkal normálisabbak voltak azok a barátnőim és egyéb lány ismerőseim, akik nem gazdagok.
Én nagyon jól keresek, de szegény családból származom, szóval nekem a gazdag emberek többsége által képviselt stílus nagyon nem jön be.
Egyértelműen és kizárólagosan igen!!!!
Állitólag mindegy hogy honnan csak folyamatosan fejlődj.
( persze ez ugyanolyan kamu mint más amire azt mondják hogy nem számit de legyen egy minimum )
Hogy legyen terved 5-10 évre, hogy ne csak sodródj az életbe hanem törj előre. Ezt lehet pénzéhségnek mondani , vagy lehet a fejlődés igényének nevezni. Attól függ milyen a nő.
De ha tunya , ambició nélkül " nekem ennyi elég" tipusú fickó vagy akkor az nagyon a felejtős kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!